Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire vetitek meg azokat,...

Mennyire vetitek meg azokat, akik koxolnak?

Figyelt kérdés
Legyen az versenyző, hobbista. Mennyire vetitek meg azokat, akik felvállalják hobbistaként? Mit gondoltok alapjába véve(főleg)naturálként a koxosokról? Csak, mert sokszor megkapta már az ember a fejéhez, hogy koxal könnyű, koxal ő is így nézne ki, miközben azt sem tudta az illető, hogy mi az, hogy receptor.
2017. nov. 28. 11:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Aki koxol koxoljon, de vállalja is fel és ne kamuzzon. Kb ennyi a sztori
2017. nov. 28. 15:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Azokat vetem meg, akik letagadjak, hogy csinaljak.
2017. nov. 28. 15:27
 13/17 BlodDrunk ***** válasza:

Aki komolyabban gondolja ezt az egészet az úgy is koxolni fog,mert csak azzal lehet eljutni egy szintre,ezzel semmi bajom nincs is.

De aki tagadja és naturálnak állítja be magát,azt akármilyen fizikuma van akármit ért el semmibe nézem kb. jellemtelen ember.

2017. nov. 28. 17:43
 14/17 Punisher 62 ***** válasza:
Egy naturál ne koxoljon,mert semmi értelme nincs. Ha versenyző, az már más tészta. Egyébként a koxosnak is meg kell szenvedni az eredményekért. És nem is akárhogy! Sok pénzbe kerül a kox, a tápkieg, rengeteg kaja, amit alaposan meg kell válogatni. Mert csak a magas tápértékű jöhet számításba, és mérni kell a dolgokat. Gyorséttermi kaják kilőve. Ami még fontos, hogy a genetika megfelelő legyen. Hormonokkal nem jó játszadozni,mert csak kevesen ússzák meg károsodás nélkül.
2017. nov. 28. 17:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Általában nem az értelmes, intelligens réteg koxol.

Vagy a drogos, sittes, erőszakban, éjszakában mozgó vagy azokat majmoló fiatalok, vagy a 75 kilóhoz is koxoló menőcsávók nyúlnak ilyen dolgokhoz. Mennyi a versenyző testépítő ezenfelül, 1% ?

Egyébként nem vetem meg őket, csak ha a naturalokhoz hasonlítják magukat vagy ha letagadják, hogy koxolnak. (Vagy ha csirkelábuk van, akkor megvetem :D )

2017. nov. 28. 18:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne mellékhatás, mindenki szedné. Sokan szedik úgy, hogy nem is edzenek. Állítólag csak szteroiddal többet izmosodik az ember, mint edzéssel+jó kajával. De nem próbáljátok ki.
2017. nov. 28. 23:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi számít naturnaturalnak? Napi 5 ml ig?

Szerintem hamar napi 5ml felett megy be akkor illene legalább egy versenyen elindulni mint sportbiro vagy dijatado. Ennyit igazán meg lehet tenni.

2017. nov. 29. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!