Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire vetitek meg azokat,...

Mennyire vetitek meg azokat, akik koxolnak?

Figyelt kérdés
Legyen az versenyző, hobbista. Mennyire vetitek meg azokat, akik felvállalják hobbistaként? Mit gondoltok alapjába véve(főleg)naturálként a koxosokról? Csak, mert sokszor megkapta már az ember a fejéhez, hogy koxal könnyű, koxal ő is így nézne ki, miközben azt sem tudta az illető, hogy mi az, hogy receptor.
2017. nov. 28. 11:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Semennyire. Nem tartozik rám, ahogy másra sem.
2017. nov. 28. 11:30
 2/17 anonim ***** válasza:

Nem vetem meg őket.

De nem értem, hogy miért teszik, hogy miért rombolják az egészségüket.

Kicsit butának tartom őket.

És valóban, ha végignézek az ismerőseimen, nem a tanult, okos, intelligens réteg az, aki ezekhez a szerekhez nyúl.

2017. nov. 28. 11:54
 3/17 anonim ***** válasza:
Semennyire nem vetem meg őket. Engem nem zavar, ha más kétszer akkora, mint én.
2017. nov. 28. 11:56
 4/17 A kérdező kommentje:

#1 Jogos.

#2 Ismerek 3 diplomás koxost is, a hülyéje meg hülye is marad, akár koxol, akár nem, főleg az ilyenek miatt nézik primitívnek azokat, akik cucchoz nyulnak.

#3 Van, aki koxal sem néz ki sehogy, persze itt nem a kezdő koxosokat mondom, hanem a hozzá nem értőket.

2017. nov. 28. 12:01
 5/17 anonim ***** válasza:

4: Én meg nem ismerek diplomásat. Mondjuk a diploma még nem jelent automatikusan észt is :)

Akik között sokan használják, azok egyébként is balhés arcok, sittesek, naplopók, illegális dolgokkal foglalkozók, na meg a sportolók, akik ebből élnek. Legalábbis itt mifelénk.

2017. nov. 28. 12:03
 6/17 A kérdező kommentje:
Ez így van, ahogy írtad, csak azt is írtad először, hogy "nem a tanult réteg", én erre írtam a diplomát. Persze, a diploma mellé nem osztanak értelmet. :)
2017. nov. 28. 12:06
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem vetem meg csak sok emberbe kár. Látom, hallom énis ki kit nyom a teremben, és néha csak nézek hogy hova nyomja, a vécébe?
2017. nov. 28. 12:07
 8/17 anonim ***** válasza:
41%

Azért mert az utóbbi 5 évbe van youtube amin elmondják annak is, aki nem tud olvasni és te tudod mi az a receptor, képzeld előtte mindenki akinek gazdag volt az apja az inkább koxra költötte öncélúan tehát mégcsak nem is versenyeztek.

Az ilyen emberek a mai napig a szüleiken élnek minthogy dolgoznának gyárakban vagy drogügyeik vannak.

2017. nov. 28. 12:18
 9/17 A kérdező kommentje:
Ja, elnézést, utolsó. 😂
2017. nov. 28. 12:21
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem érdekel, de ha azt hazudja, hogy natty, az elég idióta személyiségre utal.
2017. nov. 28. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!