Szerintetek miért gondolják azt az a legtöbben hogy a versenyzők ritkán koxolnak?
Figyelt kérdés
ma olyat hallotam egy egyébként nem is hülye embertől, hogy arnold soha nem cuccozot csak itta a fehérjét meg ilyenek...
miért van ez? miért ilyen tájokozotlanok ebben a témában? hogy nem hiszek el hogy az nem úgy müködik?
2016. márc. 29. 10:14
1/18 Cortez70 válasza:
Sok idióta van, de nem kell velük foglalkozni.
2/18 anonim válasza:
Abból az emberből is rengeteg van, aki szerint meg mindenki koxol, aki picit is izmos és nem dagadt vagy 50 kilós.
3/18 A kérdező kommentje:
bár sokszor teljesen alap dolgokkal sincsenek tisztában a testünkel kapcsolatban, mikor azt hallani hogy átgyúrják a zsírt izommá és nekem akarják megmagyarázni :D
2016. márc. 29. 10:51
4/18 anonim válasza:
Talán mert ők kezdők vagy nem is edzettek még ? Aki már 1-2 évet edzett legalább annak van fogalma róla talán. Arról nem beszélve hogy elég sok emberkéről tudok a környezetemből akik kokszolnak, pedig az se igazán látszik hogy gyúr. Szerintem ők már sejtik, hogy koksszal sem kis dolog pl. Arnold egykori fizikuma. Mert van a másik csoport, akik pedig naturálok és azt hiszik koksszal hirtelen Mr. Olympia szintűre kigyúrhatja magát bárki.
5/18 anonim válasza:
A baj azzal van hogy az emberek olyan dolgokba szólnak bele amihez nem értenek és meg megérteni se akarják ha elmagyarázod nekik
7/18 anonim válasza:
Sok ember volt testepito,erosportolo,akit hazaküldtek letiltottak a versenyzésbol hhires gyuros versenyzok.mert elbuktak a doppingteszte
8/18 Olaf88 válasza:
Múltkor megkaptam, hogy minden testépítő natural, a Mr. O. színpadán is, mert ha doppingolnának akkor elbuknák a tesztet és nem versenyezhetnének. Én meg csak azért vádolom őket kokszolással, mert irigy vagyok rájuk. :D
9/18 anonim válasza:
Solaz elkuldtek haza,megfosztottak a dijtol letiltottak mert doppimgolt.Hired vilagbajnok kondisembereket.
10/18 anonim válasza:
Ez van sok sok edzes feherje,marha hus
Ezt krll enni.Teggelire kolbasz sonka,szalonna,voreshagyma.ez adja az erot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!