Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek miért gondolják...

Szerintetek miért gondolják azt az a legtöbben hogy a versenyzők ritkán koxolnak?

Figyelt kérdés

ma olyat hallotam egy egyébként nem is hülye embertől, hogy arnold soha nem cuccozot csak itta a fehérjét meg ilyenek...

miért van ez? miért ilyen tájokozotlanok ebben a témában? hogy nem hiszek el hogy az nem úgy müködik?

2016. márc. 29. 10:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10% os nem unod még? Vagy talan tenyleg ilyen buta lennel?
2016. márc. 29. 13:15
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
A Fekete Laci is megmondta.De azzal nem ertek egyet,amjt a tapkiegekrol mondott.A Scitec 100% Whey,Jimbo stb.igen is jo.Meg mieéert kuldik haza a versenyzolet ha atbuknak a doppingteszten?Van doppingteszt
2016. márc. 29. 13:21
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Lebutazhattok,de akkor is.Az ész és az erő veelem van
2016. márc. 29. 19:24
 14/18 Cortez70 ***** válasza:
Nincs veled semmi öcsi. Nulla agyad van.
2016. márc. 29. 19:33
 15/18 anonim ***** válasza:
A 0% os válaszaid vannak csak veled
2016. márc. 29. 19:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Akkor mondjátok meg,miert tiltottak el a vilagbajnoki versenyen az embert
2016. márc. 29. 20:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Én tudom,hogy ezek kokszolnak,de én is láttam,hogy egy versenyzőt leléptettek a WSM-en,mert megbukott a drogteszten.
2016. márc. 29. 20:26
 18/18 Olaf88 ***** válasza:

Mindenki kokszol, ez tény. Minden élsportolónak megvan a maga trükkje, amivel ezt eltitkolhatja, aztán vagy lebuknak, vagy nem. Van aki olyan anyagokat használ amik annyira újak, hogy nem doppinglistásak, sokakat a korrupció tart "tisztán", de egy magyar súlyemelő olyanokról is írt a könyvében, hogy pár évtizeddel ez előtt sokan egy csővel ellátott kis lufit rejtettek a gatyájukba, benne valaki másnak a vizeletével, mikor doppingtesztre hívták őket. De olyat is olvastam már, hogy valaki katéterrel töltötte fel a húgyhólyagját tiszta vizelettel. Ja, és ez mind csak az egyéb sportoknál van így, testépítésben pl. NINCS doppingteszt, csak a kifejezetten naturál szövetségeknél, de ott meg a fönt említett módszerekkel kijátsszák.

Így már érted?

2016. márc. 30. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!