Laktózmentes fehérje?
A szója az tesztoszteron csökkentő és kész pont. Ott ahol ezt zabálják úgy ahogy ti ajánlgatjátok, nézzetek meg a fizikumokat milyenek. (Ázsia)
A növényi fehérje meg egy rakás semmi. A rengeteg rost miatt állandó hasmenés és vas hiány alakul ki.
Nem erre a világra való az aki ezektől várja a fejlődést vagy egy egészséges életet.
Miért b+, mert te azt mondod? Nézz már utána normálisan, hogy mit mond a qrva tudomány, ha már van.
Ilyen a genetikájuk, azt hiszed, hogy a szemük is ettől olyan? Busman diétától meg fekete leszel?
Patrik Bobumian, Barny Du Plessis, Torre Washington, Nimai Delgado, Jehina Malik, Avi Lehyani, akármelyik vegán testépítő, vagy erősember biztosan nincs kibsztt fogalmuk, hogy miben van a jó kis aminosav, mi??
Jó nagy marhaságokat sikerült kijelenteni.
Pont.
Te meg azt hiszed, hogy ezek a növényi feherje vagy magától a szójától lettek ilyen sikeresek ugyan már. Teszto kiegészítés mellett lehet, működhet. Ahhoz még edzeni sem kell és már is jobban fejlődik mint egy keményen edző natural. Ezt a kijelentést is lehet(ne) “baromságnak” venni, de:
[link] (magyarul)
Valamint nem egy tanulmány kering a neten arról, hogy a szója nem csak a tesztoszteron termelésre van negatív hatással, hanem az ásványi anyagok, vitaminok felszívódására is. (Most nem keresem meg ezeket, te így is eloszedtel rengeteg valamit, ezeket is nyilván megtalálod.)
Amihez nem kell már napi nagy mennyiség sem és évek ezt zabálása sem.
Tényleg ez az egyetlen növény amire lehetne mondani azt, hogy alkalmas önmagában is izomepitesre, de a többi negatív tényező miatt nem.
A többi növény meg csak valamelyik másikkal keverve jó erre.
Egyszóval költséges és felesleges szórakozni ezekkel.
Egyébként meg, minden tejsavo feherje izolatum és hidrolizatum laktóz mentes. Plusz a piros scitekes még emésztő enzimeket is tartalmaz.
Ha ennek ellenére is kijött a kerdezon a képzelt vagy valós allergia rajta, az annyit tesz, hogy túl nagy dózisban fogyasztotta. Ergo a szojabol is bőven sokat vinne be. A borsó meg rizs feherje együtt drága. Szóval ha tojás fehérjtől is allergiás lesz, akkor egyen csirke mell filet csirke mell filével. Ez a legjobb feherje.
"Te meg azt hiszed, hogy ezek a növényi feherje vagy magától a szójától lettek ilyen sikeresek ugyan már."
Nem, nem állítottam, és nem is hiszem azt, hogy naturálok, de ne tagadd már, hogy hiába koxolsz, ha nem eszel aminosavakat, amiből felépülhet az izom, és a példában említett emberek ezt kizárólag növényi fehérjéből tették, tény.
"Teszto kiegészítés mellett lehet, működhet. Ahhoz még edzeni sem kell és már is jobban fejlődik mint egy keményen edző natural. Ezt a kijelentést is lehet(ne) “baromságnak” venni, de:
[link] (magyarul)"
Ok, nagy újdonság.
"Valamint nem egy tanulmány kering a neten arról, hogy a szója nem csak a tesztoszteron termelésre van negatív hatással, hanem az ásványi anyagok, vitaminok felszívódására is. (Most nem keresem meg ezeket, te így is eloszedtel rengeteg valamit, ezeket is nyilván megtalálod.)"
Ami nincs, azt nem találom, az meg nem az én bajom, hogy nem érted az angolt, linkeltem már eleget.
Amúgy meg nem nyersen eszik a szóját,babot.
"Tényleg ez az egyetlen növény amire lehetne mondani azt, hogy alkalmas önmagában is izomepitesre, de a többi negatív tényező miatt nem.
A többi növény meg csak valamelyik másikkal keverve jó erre."
Qrva nagy alkímia nem egyetlen egyfajta növényt enni hetekig.
"Többi negatív tényező" lol, egyrészt, ez a szója esetében nem bizonyított, másrészt az állati kaják esetében igen.
Olvasd el amit linkeltem.
Legjobb fehérje meg nincs, vagy beviszed az x mennyiségű aminosavat, vagy nem, az, hogy miből, qrvamindegy.
Biztosan meglep, hogy én magam nem fogyasztom rendszeresen a szóját, esetleg 6 havonta egyszer kis mennyiségben, mert nem szeretem, ettől függetlenül a tények azok tények.
Jaj már, mi az hogy ami nincs?
Továbbiakban sem fogom tépni a számat, a tények azok tényleg.
Az meg, hogy nem tudsz feherje szintézis mestere lévén a szteroidok közötti kapcsolatról, nem tehetek.
Ha egy kicsit elvonatkoztatsz az álláspontoddal és végiggondolod a szójáról szóló tanulmányokat milyen szervek végzik mikor azt mondják hogy az egy egészséges és jó fehérjeforrás akkor talán megértenéd az élelmiszeripar működését. Szinte minden feldolgozott retekben van szója és milyen érdekes, ha azt mondanák hogy a szója rossz hatással van a szervezetre akkor lenének emberek akik nem vennék meg lennének lógócsöcsű, nőies férfiak, DE így hogy NEM mondják több ilyen férfi van szerencsére, nap mint namp jön be hozzám olyan tizen-huszonéves akinek alacsony a tesztoszteronszintje. Biztos nem csak a feldolgozott élelmiszer hanem a környezete, de benne van az a rohadt szója is. Persze szokták mondani hogy én csak napi 5 szál cigit szivok, más egy dobozzal akkor nekem nem lehet bajom tőle igaz?
Visszatérve, mikor egy az élelmiszeripartól független szervezet/egyetem kivizsgál valamit, kap egy eredményt akkor azt bizonytalan forrásként kezelik. Ha te itt nem látsz összefüggést akkor sehol nem fogsz.
Igaz nem 30g szójától lesz baja...a napi 30g szójától LEHET baja.
Ne haragudjatok de néha azon találom magam hogy már szarok a tanácsadásra mert buta, hozzá nem értő emberek rossz tanácsokat adnak szerencsétlen embereknek.
Egyszerű kérdést tett fel. Laktózmentes fehérje?
Ennyi..nem a szója buzerálása.. nem ajánlom mert egy fos fehérjeforrás ennyi..leírtuk miért, de kérdezz egy testépítőt hogy miért nem szóját szed egy kúra mellé.
100%wpp-t szedtél, oké. Durván 7500 kilója a kis kiszerelésnek, akkor nem fog érzékenyen érinteni egy iso whey zero egyadagos 300ft-os fehérje. Próba cseresznye ha fosol akkor tejfehérje érzékeny vagy, ha nem akkor gyanús hogy laktóz. Ennyi. Nem kell más témára kitérni, próbálj ki egy beef-et, egy mindenmentes tejsavót aztán meglátod mi a különbség.
Na, vajon miért ezt a gagyiságot kellett linkelned, egy hiteles tanulmány helyet?
Jogos, hogy nem vagyok a fehérjeszintézis mestere, hisz nem nézek Orosz Jani videókat..
"Ha egy kicsit elvonatkoztatsz az álláspontoddal és végiggondolod a szójáról szóló tanulmányokat milyen szervek végzik mikor azt mondják hogy az egy egészséges és jó fehérjeforrás akkor talán megértenéd az élelmiszeripar működését. "
Mintha nem pont a tojás és tejipar lenne a legmanipulatívabb, lmfao.
"Szinte minden feldolgozott retekben van szója és milyen érdekes, ha azt mondanák hogy a szója rossz hatással van a szervezetre akkor lenének emberek akik nem vennék meg lennének lógócsöcsű, nőies férfiak, DE így hogy NEM mondják több ilyen férfi van szerencsére,"
Valóban azt hiszed, hogy a feldolgozott szrkban a szója a rossz komponens?
Nézd már meg a kbszott linkeket amiket küldtem, hogy az emlősállatok hormonai és a testükben felgyülemlett méreganyagok, hogy okoznak hormonzavarokat és születési rendellenességeket, ha nem érted, akkor ott a google translate.
"nap mint namp jön be hozzám olyan tizen-huszonéves akinek alacsony a tesztoszteronszintje."
Jééézus....
"Visszatérve, mikor egy az élelmiszeripartól független szervezet/egyetem kivizsgál valamit, kap egy eredményt akkor azt bizonytalan forrásként kezelik. Ha te itt nem látsz összefüggést akkor sehol nem fogsz."
Pont azok a tanulmányok amikben az állati hormonok károsságát bizonyítják,
amit a genistinről írtam, nem reagálod le? Vagy nem tetszik tudni mi az, doktor úr?
"Ne haragudjatok de néha azon találom magam hogy már szarok a tanácsadásra mert buta, hozzá nem értő emberek rossz tanácsokat adnak szerencsétlen embereknek. "
Oho, valaki kvalifikáltabbnak érzi magát, mint dr. Kim A. Williams, vagy dr. Michael Greger? Csak, hogy ne említsek még 500 nevet.
Valóban jobb lenne, ha nem ferdítenél, azt sem tudod, mi az a szója.
" nem ajánlom mert egy fos fehérjeforrás ennyi."
Nem, jó fehérjeforrás, nézd meg az aminosavprofilját.
De nem érted, hogy cseszheted az aminosav profilját ha egyszer proteázgátlók pluszba tele vannak fitátokkal ami még hőkezéles hatására sem tűnik el belőle?
Hihetetlen mi? Képzeld el a nyers tojást sem lehet megemészteni egy enzim miatt, de ezt legalább hőkezeléssel ki lehet nyírni belőle. Ergo megsütöd.
A retkes szója sosem volt jó élelmiszer. Addig még emberi fogyasztásra alkalmas lesz, rengeteg kémia kell. De az hogy valami alkalmas emberi fogyasztásra még nem jelenti azt, hogy jó is. Főleg nem testepitesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!