Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ennyi szer elég ahhoz, hogy...

Ennyi szer elég ahhoz, hogy fejlődjek?

Figyelt kérdés
Jelenleg ezeket eszem: Iso Whey Zero fehérje, Jumbo (sárga), Creatin, TGH, Mega Daily One, Tribooster, Gaspari Novedex, Gaspari Plasmajet

#izom #Arnold #szétszakít
2017. nov. 24. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Atyauristen! :) Mi vagy Te? Transzformersz?

A fasirtot, kaposztas=tesztat es a turos palacsintat nem ismered? Szerintem probald ki az emberi etelt is ... sok fimonat fogsz talalni :)

2017. nov. 24. 19:42
 2/5 A kérdező kommentje:
Eszem mellette négyszer is rendes kaját is.
2017. nov. 24. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Én kajával is fejlődtem, de te dolgod hogy milyen hülyeségekre költöd a pénzt.

Én ha már költenék akkor már kox, nem ilyen kreténségek.

2017. nov. 24. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha napi 4x eszel akkor nem kéne ennyit szedned.
2017. nov. 24. 20:09
 5/5 anonim válasza:

Multivitamin,Fehérje és kreatin fontossági sorrendben ezen kívül csak pénzedet szórod a semmire.

Normális étrend tömegeléshez szóval elég ch és zsír ha ez megvan,szedhetsz akármilyen tápkieget nem fogsz gyorsabban fejlődni.

Tesztó fokozó is teljesen fölösleges 30-35éves kor

alatt,de ott se fog sokat dobni,max beképzeled,TGH szintén full fölösleges.,gaspari termékei szintén semmi érdemleges nincs bennük.

Tanuló leckének jó volt,legközelebb okos leszel és nem veszel össze ennyi szart:D

2017. nov. 24. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!