Sok helyen kerestem a temaban, de itt is megkerdezem, mert nem jutottam sokra: kalória étrend?
15 vagyok, 51kg, 174cm. Szóval, nem fogyni, hanem izmosodni akarok, de ugytudom ahhoz is kell
Etrend, es pl mibol kene osszealjon egy ilyen etrend? Kaloriabol mennyit
Kene bevinni egy nap, es mennyit lemozogni? Bicepszre mennek foleg,
Meg hasra, de nem sulyokkal hanem sajat testtel es kardioval!
Huh, olvasgass először is sokat, mert jó nagy zavar van. Kardiótól nem lesz bicepszed, az az állóképességedet fejleszti, és amúgy is hülyeség csak bicepszre meg hasra edzeni. A saját testsúlyos edzés nagyon jó, ahogy a kardió is, de az egész testedet edzeni kell. Nézz otthoni gyakorlatokat, nagyon sok van. Amúgy: ha még sikerülne is "csak bicepszre" edzeni, szerinted hogy néznél ki bazi nagy bicepszel meg kockás hassal, úgy hogy csirkelábad van meg csontsovány hátad?
Étkezésnél pedig számold ki a kalóriaszükségletedet, és határozd meg, hogy mennyi kell ahhoz, hogy egy kicsit hízz, ugyanis akkor fogsz tudni izmot építeni. Fontos lehet a fehérj-zsír-szénhidrát aránya is az étkezésedben. Egyél sok teljes kiőrlésű dolgot, mindenféle gabonát, zöldséget, húsokat, tojást, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!