24 évesen késő elkezdeni kondizni?
Figyelt kérdés
Van egy rakat ismerősöm akik min 7 éve kondiznak. Van közöttük aki brutál komolyan veszi és van aki csak megszokásból csinálja elmegy a terembe és csinálja mellette pedig azt eszik amit akar.. na nem is ez a lényeg hanem az, hogy hozzám képest az is nagyon jól néz ki testre aki csak megszokásból csinálja. Én meg itt vagyok 24 évesen és szeretném elkezdeni de úgyérzem már késő. Pláne mikor látom a kb 17 éves srácokat facen meg bulikban hogy milyen jól néz ki a testük. Késő elkezdeni 24 évesen ?2017. nov. 22. 21:24
2/8 anonim válasza:
Tényleg nem késő és ne aggódj, az a sok most jól kinéző kisfiú aki egy évig gyúrogat immel-ammál, lerakja kokszot, felveszi a munkát és vége is a fizikumuknak... Ha csak ki nem nyírják magukat vele, most a menci! :)
3/8 anonim válasza:
Teszto termelesed a maxon, hol volna késő!
4/8 anonim válasza:
Soha nem keso! Kezd el! Ha ennyi baratod csinalja biztosan szivesen segitenek is!
6/8 anonim válasza:
Nincs abban gáz ha csak most kezded, és nem, nem késő de még 40-50 évesen sem késő(de azért inkább kezdd most :D )
7/8 anonim válasza:
Nem késő elkezdeni a testépítést. Nyugodtan elkezdheted az edzést.
8/8 anonim válasza:
én 23 évesen kezdtem, és szépen fejlődök most ilyen "idősen" is. azért egy kicsit bánom hogy nem kezdtem el mondjuk 3-4 évvel hamarabb... Egyébként 28-30 éves korig viszonylag magas a tesztoszteron termelésed, ebben a korban tudsz a legeredményesebben fejlődni a ráfordított időt és energiát is figyelembe véve. Kezdd el mindenképp!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!