Videóról meglehet tanulni az egyes gyakorlatok helyes végrehajtását?
Figyelt kérdés
2017. nov. 22. 13:20
2/5 BlodDrunk válasza:
Meg,csak gyakorolni kell,de azért jó ha figyeled magad a tükörben,nekem is volt,hogy belenéztem,hogy mit csinálok aztán elröhögtem magam:D ez még kezdetek elején volt.
3/5 anonim válasza:
Nem mindent. Például egy power cleant nem igazán. De az alap gyakorlatokat nagyrészt igen.
4/5 anonim válasza:
Videórol lehet értelmezni aztán tükörrel lehet finomítani... illetve vannak gyakorlatok, amiknél nem érdemes tükörben nézegetni magad, mert pont azzal cseszed el a mozdulatot, használj kamerát és nézd vissza mit csináltál...
Na meg persze egy nagyadag önkritika nem árt... vannak akik olyan görbe háttal csinálják pl felhúzást, hogy rossz nézni, és hiába videózod le neki, fel se fogja, mert ő miszter tökély...
5/5 anonim válasza:
Ha jól el van magyarázva, akkor a legtöbbet igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!