Az evezés mennyire kíméli a derekat? Egy kezdő, aki még soha nem edzett, végezheti?
Figyelt kérdés
2017. nov. 20. 00:04
1/9 anonim válasza:
En nem javasolnam a legelejen, plane h eleg nehez megtanulni szabalyosan csinalni
Mondjuk egy fel ev kemeny edzes utan mar erdemes megprobalni
Erositsd meg a gerincmerevitoi izmokat felhuzassal, de ovatosan es kis sulyokkal
Kerj meg valakit h tanitsa be a mozdulatot
2/9 anonim válasza:
Érdemes szerintem fűrészeléssel kezdeni, kis ideig azt gyakorolni, aztán át lehet térni.
3/9 anonim válasza:
Annyira azért nem öli, rendesen kell kivitelezni, meg nem egyből a legnagyobb súllyal, felhúzást még nehezebb rendesen csinálni.
4/9 anonim válasza:
Itt is igaz, hogy akkora súlyt kell választani, amivel megy a 8-12szabályos ismétlés.. a szabályosban nyílván az is benne van, hogy a tested is szabályosan tartod közben... tehát ha nem vagy vadbarom, és fel tudod mérni a saját képességeidet, akkor evezhetsz nyugodtan...
6/9 anonim válasza:
Nem értem a kérdésedet, de szerintem te sem :D
7/9 anonim válasza:
A serulesre irtad, hogy akkora sulyt kell valasztani, amibe megy 8-12 ismetles.
9/9 anonim válasza:
Szerintem a felhuzast se kezdje el,aki nem tud evezni. Hiperhajlitas+ fureszeles, közben kis súllyal elkezdeni begyakorolni a helyes evezest es felhúzást. Aztán lehet növelni a súlyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!