Ma az edzés felénel feladtam, köcsög vagyok?
Figyelt kérdés
2017. nov. 19. 14:16
1/7 anonim válasza:
Nem, hanem csíra vagy adott esetben meggondolt.
2/7 A kérdező kommentje:
Ugyanazt jelenti a csíra.
2017. nov. 19. 14:26
3/7 anonim válasza:
Nem, gondolom, nem élsportoló vagy. Volt hogy én is elkezdtem, aztán abbahagytam, mert épp olyan kedvem volt, nem ment. Amúgy is csak hobbiból edzek, nem sietek sehova, hogy most huuu mi lesz mert kimaradt egy edzés. Persze rendszer azért nem csinálok belőle. :D
4/7 A kérdező kommentje:
Rosszul voltam.
2017. nov. 19. 14:35
5/7 anonim válasza:
Akkor jól tetted,hogy abbahagytad.
6/7 anonim válasza:
Ha fáradt vagyok, álmos vagy csak simán nem érzem jol magam neki se kezdek,megy a másik napra.
7/7 anonim válasza:
Ja, homár vagy. :)
Nézd, szerintem az edzés akkor hasznos, ha jól is esik. Ha rosszul vagy, kifejezetten terhedre van, az szerintem a szervezet jelzése, amire érdemes hallgatni. Amikor amúgy is fosul vagy, nem a fejlődésedre fog a tested koncentrálni, hanem a hiba elhárítására. Nem hiszem, hogy bármit veszítesz egy rossz edzés kihagyásával. Inkább vágj bele másnap, vagy a legközelebbi alkalmas időpontban, teljes erőbedobással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!