Testépítés, genetika, versenyzés?
Figyelt kérdés
Az mennyire jó genetika,ha relatív gyenge vagyok,de izmos,erős mezo-ekto alkatom van,széles váll,keskeny csipő
183cm 78kg 21/f tzs nem tudom mennyi lehet nem voltam mérésen de felső 2 kocka látszik,mindig sportoltam valamit,főleg állóképességi,országútival versenyeztem 8 évig,útobbi 3évbe cuccoltam is.
De hihetetlenül gyenge vagyok,fekvenyomásom 40kg egykezesekkel,rúddal 50kg,evezés 20kg,guggolás 65kg,felhúzás 80kg arányban sincsenek jól itt tartok 2hónap edzés után,vagyok ezen az erőszinten.
Kajám be van lőve,erre nagyon figyelek és maximálisan próbálok edzeni,pihenni,kajálni.
2hónap alatt 78-ról 82kg lettem zsír jóformán minimális jött fel.
Ennyire jó genetikai potenciálom lenne?
2017. nov. 16. 11:35
1/3 Cortez70 válasza:
Akár lehet is jó genetikád, de ezt így adatokból, leírásból nem lehet tutira eldönteni. Képpel többre mennénk.
2/3 anonim válasza:
Kép kell, vagy írj adatokat, csípő, kar, vállöv, de kép jobb lenne.
3/3 anonim válasza:
Csak kíváncsiságkép, mesélj a bringás cuccozásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!