Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon vékonyként csak a...

Nagyon vékonyként csak a szteroid lehet megoldás?

Figyelt kérdés
2 év eddzés és sok hús evés után is csak 180 cm mellé 60 kiló vagyok. Csak a szteroid segíthet? Nem akarok ilyen nyomorékként az egyetemre menni, mintha nem is lennék férfi. Am hol lehet beszerezni a cuccot és mennyibe kerül? Mert egyszerűen muszály, én nem akarok így egyetemre menni.

2017. nov. 11. 22:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akkor itt lesznek a gondok.....
2017. nov. 12. 00:15
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha a 10 volt a legkisebb ismétlésszámod, akkor az intenzitás végig nagyon alacsony volt.

Egyismétléses max, 3-as sorozatok is kellenek, sőt.

Amennyi információt megadtál, abból kb ennyi hibát lehet diagnosztizálni.

Látszik hogy nem igazán feszülsz rá arra amit csinálsz, még a gyakorlatok neveit sem tudod, ergo nem tudsz egy rendes edzéstervet írni ami stimulálna némi fejlődést, sőt, még egy jól működő ingyenes kezdő tervet sem tudtál ki google-ezni,

Felteszel egy kérdést, de nem vagy hajlandó normális információt adni, ami alapján egy valamire való választ lehetne írni, a definiálatlan kérdésedre.

Egyetemre a vékony testalkatod miatt nem akarsz menni?

Nem látod, hogy ez mennyire irreleváns?

Mit gondolsz, hogy mindenkit megqrni mész oda? Elárulom, hogy az emberek 95%-át qrvára nem érdekli, hogy hogy nézel ki, akit meg igen, azok sem mind feltétlen a kigyúrt testet találják a legszimpatikusabbnak.

Szedd össze magad, mert az emberek egy tyutyimutyi fsznak fognak tartani, nem a testalkatod, hanem a lusta rendszerezetlen gondolkodásod miatt,

Mellesleg nehogy azt hidd, hogy kémia mellett csupán fszveréssel valami qrvanagy eredményt fogsz elérni izomtömeg terén.

2017. nov. 12. 00:25
 13/18 A kérdező kommentje:
Az a baj h közeledik az egyetem én meg gizda vagyok inkább túladagolnám magam mint hogy ilyen nyomorékkébt menjek egyetemre aztén sose legyen barátnőm meg feleségem
2017. nov. 12. 00:27
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az utolsó komijából már lejött,hogy troll.
2017. nov. 12. 00:31
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem troll vagyok, hanem ez a helyzet, elegem van már mindenböl, nen akaron így leélbi az életem
2017. nov. 12. 00:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Google: Alapismeretek

Olvasd el.

2017. nov. 12. 09:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem a szteroid a megoldás

A szteroidok a fehérjék beépülését segítik tehát ugyanúgy jól kell kajálnod mellette

Ha nem ésszel keményen az izmait nem fognak fehérjét felvenni tehát a szteroid felesleges

Egyébként nagyon drága és illegális

2017. nov. 15. 18:35
 18/18 A kérdező kommentje:
Már hogy lenne illegális? Mindenki MO.-on is nyíltan állalja ha használja- Legalábbis csomóan nyíltan vállalják ezt hazánkban
2017. nov. 15. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!