Olcsó állítható fekpad + állvány? (erőkeret)
Figyelt kérdés
Multipadom van de nem a legjobb,leesik nagyobb tárcsánál stb,tudtok linkelni olcsó fekpadot + erőkeretet hozzá?(asszem ez aneve)2017. nov. 10. 21:56
1/2 anonim válasza:
Attól függ mennyit akarsz rászánni.
Ha nincs sok pénzed rá, akkor egy ehhez hasonló igazából hobbi szinten otthon tökre megfelel.
150 kiló teherbírás ha kezdő vagy sokáig elég lehet.Én drágán vettem de utólag kicsit megbántam, mert közel sem használom annyit ,hogy egy ilyen ne lett volna elég nekem :D
Vannak olcsón nagy teherbírásúak is.Nekem is ehhez hasonló van:
Padból ilyet vettem én, 250 kiló a teherbírása ha minden igaz, nagyon masszív és nem drága.
Ebay és Amazon az ahol érdemes körülnézned, mert nem is hozzák drágán 3-4 ezerért max.
2/2 anonim válasza:
De ha nem állíthatót akarsz, hanem csak sima egyenes padot akkor vannak ennél masszívabb padok is nagyon olcsón ebay-en.Esetleg még jófogáson érdemes körbenézned ,de ott az a baj,hogy ezeket a nagyobb dolgokat nem igazán akarják postázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!