Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek hosszú távon...

Szerintetek hosszú távon jobban megéri otthon építeni egy kondi termet mint eljárni?

Figyelt kérdés

2017. nov. 10. 15:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hát én heti 5 napot edzem kicsi izmokra (bicepsz,tricepsz,váll) 5 gyakorlatot, hátra és mellre 6 gyakorlat, lábra eltérő. Nálam az a helyzet, hogy van amit otthon is tudok edzeni (láb,váll) viszont pl egy hátat otthon semmiképpen sem tudnék. Mellre megtudnék otthon is néhány különböző gyakorlatot, de hatot mint most semmiképp. Tehát ha sokrétűen akarok edzeni, terembe is kell menni, de valamit otthon is megtudok.
2017. nov. 10. 16:07
 12/22 A kérdező kommentje:
falusi vagyok, a hellyel se lenne baj , a súly meg 20kg- os van 13k ért, (650ft kg-ja) és új tárcsa (tudom hogy nem számít).
2017. nov. 10. 16:10
 13/22 anonim válasza:

Persze hogy nem mindegy hol edzel. Ez van. Kb olyan, mint ha bp-párizst meg akarod tenni egy golf egyessel vagy egy zsír új Volvóval. Valószínű odaérsz mindkettővel deeee ugyem nem kell magyarázni, hogy és mennyi idő alatt. Ha csak boltba járni kellene a két kocsi akkor kb mindegy az eredmény. Tehát ha edzegetni akarsz, ami nagyon is dícséretes az is h ehhez magad teremted meg a feltételeket akkor megfelel. Igazi eredményt könnyebb elérni erre szakosodott gyártók által készített gépekkel. De kedved ne szegd, lényeg hogy edzél, sportolj aztán esetleg ha kinőtted vagy annyira belejössz esetleg elmész terembe.

2017. nov. 10. 17:08
 14/22 anonim ***** válasza:
A gépek a koxosoknak meg a csíráknak vannak. Aki eredményt akár, súlyokkal edz.
2017. nov. 10. 17:34
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha nem tolerálod a hülyéket akkor igen, jobban megéri.
2017. nov. 10. 17:36
 16/22 A kérdező kommentje:
Hasznosak a gépek ez nem vita kérdése. Mostanába szoktam járni kondiba és ott nézegettem a gépek felépítését meg működését és pl egy keresztcsigát nem nagy kunszt csinálni (véleményem szerint) és ezért gondolkodom hogy hosszútávon (18vagyok és még jó pár évig szeretném csinalni ez edzést) jobban megérné csinalni otthon egy kisseb termet.
2017. nov. 10. 17:53
 17/22 anonim ***** válasza:

Amúgy nem kell sokféle gép, egy sima keresztcsiga elég lehet ha kiegészítésnek akarsz pumpálni, vagy prehab jellegű dolgokra stb. Tudj hol felhúzni, jó ha van egy erőkeret (azon lehet húzódzkodni és tudsz rá rakni tolódzkodót), de akár guggoló állvány, fekvenyomó állvány is működhet. Fej fölé nyomni még akkor is lehet, ha csak a földről tudod felvenni a súlyt, csak legyen elég belmagasság (ha necces, akkor raksz rá kisebb tárcsákat, ez amúgy se az a gyakorlat ahol 200 kilót használsz). Evezni lehet a földről is. Ha ezek meg vannak, jöhet egy keresztcsiga, hozzá egy kötel. Esetleg egy pár állítható egyekezes rúd, ha nagyon rád jön, hogy egykezesekkel nyomnál vagy valami. Ennél több aztán tényleg nem kell.

Ha belegondolsz simán meg lehet oldani otthon, csak be kell fektetni a pénzt. Le kell gumírozni is a padlót, sőt, felhúzáshoz nem árt ha emellett még platform is van. Viszont nem kell várnod másokra, akkor edzel, amikor akarsz, nincsenek kretének akik csak bohóckodni járnak le, meg beszélgetni a recepcióssal, arra a zenére edzel amire akarsz, nyugodtan csinálhatsz hülyén kinéző gyakorlatokat. :D Szerintem rohadtul megéri.

2017. nov. 10. 18:25
 18/22 anonim ***** válasza:
13. Az erre szakosodott gyártók által készített gépekkel pont hogy nehezebben lehet fejlődni. Alapból kilövöd velük az alapgyakorlatokat mert kevesebb izom dolgozik bármilyen fekvenyomást vagy guggolást imitáló gépnél. (felhúzó gép létezik?). A legeredményesebb edzést szabadsúlyos gyakorlatokkal lehet elérni. A gépek max kiegészítésként jók, de őrületes hülye vagy épp kezdő aki azokra építi az edzéstervét. Na és sérüléseknél is hasznosak.
2017. nov. 10. 18:28
 19/22 BlodDrunk ***** válasza:

Ami kell az egy normális állítható fekvenyomó pad,erőkeret,rudak,súlyzók,és sok súly:D

Ennyivel már mindent le lehet edzeni normálisan,szóval ha komolyan gondolja ez ember van rá anyagi,hely,környezeti lehetősége mindenképp megéri.

Amit értelmesnek látok gépek közül és jó is ha van az egy lábtoló,álló vádli gép.

2017. nov. 10. 18:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem itthon vannak súlyok, fekpad, erőkeret, stb. Mikor terembe jártam, akkor is csak a szabadsúlyokat használtam, így nekem nem hiányzik semmi. A specifikus gépeknél általában a stabilizáló izmok nem dolgoznak.
2017. nov. 10. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!