Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 2 km lefutása 10 perc 20...

2 km lefutása 10 perc 20 másodperc alatt milyen eredménynek számít?

Figyelt kérdés

2017. nov. 9. 20:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha azt vesszed, hogy ennyit hány ember nem tud lefutni, akkor egész jó. Nekem se menne jobban.
2017. nov. 10. 06:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Egy jó futó a 2km-t 6 perc alatt lezavarja gond nélkül. Én, mint hosszútávfutó kevesebb mint 8 perc alatt teszem meg a 2 km-t. Tehát sok lehetőséged van javitani. de jó, hogy egyáltalán le tudod futni. Ha javitani akarsz az idődön, ne mind azzal foglalkozz, hogy max 2 km-t futsz, kocogjál néha sokkal többet. Más edzéseknél meg csinálj kb egyperces gyorsakat, közöttük 2 perces lassúkkal. Persze alapos bemelegités után, és a végén mindig nyújts. sok sikert
2017. nov. 10. 08:20
 13/17 anonim ***** válasza:

középiskolában a rekordom 7:50 volt, azt hiszem 10. osztályos koromban volt ez, 8:30 alatt adtak 5-öst. a 10:20-as idő 3-as érdemjegyet jelentett

a suli abszolút rekordja 6:50 körüli idő volt

2017. nov. 10. 09:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Közép érettségin kell 9:30 talán. Amúgy ezzel már ha rendőrnek mész pontot érne például.Nem kiemelkedő, de egy kezdőnek nem rossz.

Azokhoz meg sose hasonlítsd magad, akik alapból erősek rövid távon genetikailag. Én is ismerek olyanokat akik 8 percen belül lefutnák, mert alapból olyanok. Én nem vagyok ilyen és még sokan nem. Szóval eddz és jobb lesz.

2017. nov. 10. 14:28
 15/17 A kérdező kommentje:
#9 én még csak 3 hete futok,heti 2x.Először még csak 14 percek alatt volt meg.Szóval ne legyél nagyképű,ha ebben a tempóban fejlődök,kb 2-3 hét múlva már meglesz a te rekordod is..
2017. nov. 10. 14:46
 16/17 anonim ***** válasza:
ma 14:46 Nem akartalak megsérteni nagyképűséggel csak viszonyítási alapot akartam adni segítségül. Egyébként amit írtál egyszerűen nem igaz, mert a legjobb időimet nem is mértem le szerintem, azonkívül én mindig 40 percet futok, tehát nincs is 2 kilométeres rekordom szóval nincs mit megdönteni.
2017. nov. 10. 15:13
 17/17 anonim ***** válasza:
En egyaltalan nem futok, de tesin meglett 8;40 alatt, így lett 4es.
2017. nov. 10. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!