Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha abba hagyom a kreatin...

Asdfghjkl5 kérdése:

Ha abba hagyom a kreatin szedését akkor az erő szintem vissza csökken?

Figyelt kérdés

2017. nov. 6. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Dehogyis....
2017. nov. 6. 21:59
 2/6 anonim ***** válasza:

2 féle ember létezik, aki érez a kreatintól erőszint növekedést, és aki nem... ha érzed, akkor nyilván vissza is csökken...

Amúgy én pont ezért kúraszerűen használom... mert szeretem amikor "megdob"...

2017. nov. 7. 07:44
 3/6 anonim ***** válasza:
3 hónapig szedtem, utána csak nagyon minimális erővisszaesést éreztem. Annál többet hozott. Ahogy az első írta, érdemes kúraszerűen használni
2017. nov. 7. 09:44
 4/6 anonim ***** válasza:
(második, nem első)
2017. nov. 7. 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Fúj de utáltam ezt inni...

Én nem éreztem erőnövekedést és izom térfogat növekedést sem tőle. Bár én úgymond töltöttem vele.

Elvileg valamelyik dizájner, kevert kreatin jobban bevált volna nekem mint a monohidrát, viszont én megfogadtam többet nem veszek!

Ugyanúgy növök nélküle mint akkor mikor használtam.

Nálam csak egy dolgot ért el, azt hogy nem tudtam tőle aludni! Bár igaz volt, hogy kevesebb alvás is elég volt tőle, de engem nagyon frusztrált, hogy aludni akartam időben és nem tudtam, csak órákat forgolódtam az ágyban.

2017. nov. 8. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Bírom ezeket a nemlétező hatásokat...
2017. nov. 9. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!