Heti 2 alkalommal járok konditerembe. Sajnos több időm nincs eljárni. Ez esetben lehetséges, hogy 3000 kalória kell nekem tömegeléshez?
Figyelt kérdés
187 cm/65 kg vagyok. Heti 2-szer edzek. Egy alkalommal körülbelül 1 órát. Hétfő-Csütörtök edzésnapok.
Hétfő: mell-váll-tricepsz-has
mell:
- fekvenyomás egyenes padon 4 sorozat
váll:
-mellről nyomás 4 sorozat
tricepsz:
-tricepsznyújtás fejfölött 2 sorozat
-csigás letolás 2 sorozat
has:
-hasprés 4 sorozat
Csütörtök: hát-bicepsz-láb
hát:
-mellhez húzás szélesen 2 sorozat
-kábeles evezés 2 sorozat
bicepsz:
-francia rudas bicepsz 2 sorozat
-kalapács bicepsz 2 sorozat
láb:
-lábtolás 4 sorozat
vádli:
-ülő vádli 4 sorozat
2017. nov. 5. 19:36
1/4 A kérdező kommentje:
Kevés ennyi sorozat, ha csak heti 2-szer van időm edzeni? így is beletellik 1 órába az edzés.
2017. nov. 5. 19:38
2/4 Cortez70 válasza:
Heti összsorozat a nagyobb izmokra 12-14,.kisebbekre 8-10 ami szerintem jó, persze van aki fejlődik kevesebbel is. Majd látod
A kaloriaigény is egyéni, gyors anyagcserével kellhet 3000. Ezt is ki kell tapasztalni, előre nem tudni.
3/4 A kérdező kommentje:
Ha kevesebbet eszek, mint kb 2800-3000, akkor erőtlen vagyok és fáj a fejem, nem tudok normálisan koncentrálni. Akkor ez gondolom azt jelenti, hogy kell nekem ennyi.
2017. nov. 5. 19:58
4/4 Cortez70 válasza:
Igen, neked akkor simán kell ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!