Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok mondani olyan triceps...

Tudnátok mondani olyan tricepsz gyakorlatot, ahol csak a tricepsz dolgozik?

Figyelt kérdés
Tökmindegy mit csinálok, ha nagysúllyal csinálom akkor vagy a vállamat vagy a mellemet érzem, ha meg kis súllyal csinálom akkor meg olyan mint ha le se edzettem volna.

#gyakorlat #kar #kicsi #edzés tricepsz
2017. nov. 3. 16:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Csigás gyakorlatok, vagy súlyzó kinyújtása fej fölött, tipikus koncentrikus tricepsz gyakorlatok.

Ha nem érzel egy izmot, sokat segíthet néhány 50-100 ismétléses sorozat pici súllyal, hogy fejleszd az izomtudatodat.

Remélem tudtam segíteni, hajrá:)

2017. nov. 3. 16:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Kis, egykezes súlyzó (3 - 10 kg) kinyújtása fej fölé, majd fej mögé behajlítás 90 fokban, ismét kinyújtás jó tricepsz gyakorlat lehet?

Én ezt szoktam csinálni bicepszezéssel kombinálva, de az egyik karom könyéktájt kattog (3-5 kg-nál is), így egy idő óta hanyagoltam ennek erőltetését. -laikus vagyok és nem test építettem soha-

2017. nov. 3. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem is fejlődik? Nem fontos hogy érezted ha fejlődik
2017. nov. 3. 18:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem kell,hogy csak a tricepsz dolgozzon..Sokkal jobbak az olyan összetett gyakorlatok,ahol más is besegít
2017. nov. 3. 19:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem is fejlődik, mivel kb. minden tricepsz gyakorlatba más izmom dolgozik. Ma csináltam a sok ismétléses kábeles trinyót, és így már úgy-ahogy éreztem a tricepszem, de gondolom ezzel a kábeles egykezes dologgal nemlehet fejlődni. Esetleg arra gondoltam hogy egyik edzésen kábeles hogy érezzem, másikon nehézsúlyos?
2017. nov. 3. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Csinálj szűknyomást
2017. nov. 3. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha pedig csak összetett gyakorlatot csinálsz, akkor egy másik izmot (delta, mell) túledzel a sok nyomó mozgás miatt. Legyen minden edzésen 1-2 összetett, de legyen koncentráltan is könyöknyújtás.
2017. nov. 4. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!