A súlyemelőknek miért nincs olyan látványos fizikumuk, mint pl. az erőemelőknek vagy testépítőknek?
Figyelt kérdés
#súlyemelés #fizikun
2017. nov. 3. 14:24
1/5 Cortez70 válasza:
Van akinek van, de a súlyemelésben sokat számít a technika is.
2/5 A kérdező kommentje:
2017. nov. 3. 14:40
3/5 Cortez70 válasza:
Hol írtam, hogy nem így van.? Annyit írtam, hogy van aki jó forma. És indokoltam is, hogy miért van különbség. Nem értem a vitádat.
4/5 anonim válasza:
Azért vannak látványos fizikumok.Pl Lu Xiaojun,Tian Tao.Erőemelőknél is van kiemelkedő,The Faceless de van olyan 100+kg-os,akin nem is látszik,hogy edz.
5/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem,jó fizikumok,de igazából ezek a közelében sincsenek mondjuk Kirk Karwoski vagy Mariusz Pudzianowski fizikumának.
Azt nem vontam kétségbe,hogy az erőemelők izmosak,pont hogy ezt mondom,hogy mennyivel izmosabbak.
A profi súlyemelők is kb egy naturálban elérhető izomtömeggel rendelkeznek,kb.egy naturál max így nézhet ki,mint egy profi súlyemelő.
És itt egy profi erőemelö (Kirk Karwoski)
Akkor azért van ez a különbség,mert a súlyemelők “lendületből” dolgoznak?
2017. nov. 3. 19:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!