Motiváció visszanyerése?
Régen mindig végig csináltam az edzéseket, alig vártam, a következő edzésnapot. Szerettem edzeni.
Valami történt és elvesztettem a motivációt. Az edzésnek még neki állok, de általában az 1-2 gyakorlat után beszoktam fejezni.
Hogy tudnám visszanyerni a motivációm, tisztességesen végigcsinálni az edzéseket, mint régen?
Sokat segít ha kitűzöl magad elé egy célt. Nekem nyáron a lapos has vol és elértem. A suli kezdetével megszűnt a lelkesedésem az edzés iránt mert heti rendszerességgel sportolok. De toláltam olyan edzéshez való zenéket aminek a klipje vagy a szövege megfogott és visszatért a motivációm. az új célom a kockás has. Esetleg ittvan három zene cím amiket párszor meghallgattam és hirtelen felindulásból 40 percet edzettem tőlük:
The Score- Unstoppalbe
The Score- Legend
Barns Courtney- Champion
Remélem tudtam segíteni :)
az még azért nem annyira sok idő, próbálkozhatnál esetleg egy új teremmel, és új edzésmódszerrel.
Lehet a monotonitás veszi el a kedved az egésztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!