Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Homlokra engedest nem erdemes...

Homlokra engedest nem erdemes csinalni?

Figyelt kérdés
Ez az egyetlen gyakorlat, ami leseritett a 4 ev edzesem soran mar tobbszor is. De a kornyezetemben is sokan panaszkodnak miatta.
2017. okt. 26. 12:33
 1/8 Cortez70 ***** válasza:
Egyénfüggő. 32 éve edzem, szinte azóta végzem a gyakorlatot, de nem volt emiatt sérülésem. Akinek volt az ne csinálja.
2017. okt. 26. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Egykezessel vagy francia rúddal is ?

Illetve ennél a gyakorlatnál nem szégyen kis súllyal dolgozni.

Ha pedig tényleg semmit nem tehetsz akkor csak simán hagyd ki semmi jelentőssége nincsen :)

2017. okt. 26. 13:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Amugy jo gyakorlat lenne, de igy hiaba. 60 kiloval csinaltam egyenes ruddal, azota sem tudok rendesen edzeni. Muszaj lesz kihagynom par edzest.
2017. okt. 26. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Amennyiben utána nem tudsz rendesen edzeni akkor hanyagold . Keress más gyakorlatot amivel helyettesíted .
2017. okt. 26. 17:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Nyilvan, csak ez lenne az egyik legjobb gyakorlat tricepszre, igy eroltettem.
2017. okt. 26. 17:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Aha , lehet hogy jó a tricepszre , de ha visszavet akkor sehogyan sem fejlődsz
2017. okt. 26. 17:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Én speciel sose tudtam megcsinálni, mert szét akar szakadni tőle a könyököm.
2017. okt. 27. 13:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Saját példám:

Első 1-2 évben nagy súllyal dolgoztam erőltettem. Lementem 6 ismétlésig vagy alá is de mindíg szabályosan.

80kgos testsúllyal képes voltam 70kgal végezni a gyakorlatot szabályosan.Ezt a könyököm már érezte.Nem fájt de kellemetlen volt.Így visszavettem max 40kilóval csináltam.Utánna már el is hagytam ezt a gyakorlatot mert lusta voltam :D Így is nőt a tricepszem szóval nincsen óriási jelentőssége a homlokra engedésnek

2017. okt. 27. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!