12 évesen kinek van kockahasa? Fényképeket várom privibe, milyen edzéseket csináljak Az étrendemre is figyelni kell? 12/L
Énis 12 éves vagyok és lány. Igaz annyi hogy amikor meg van a menszesz akkor ne edz. Valakinek jót tesz olyankor, valakinek nem. Én mindennap csinálok 70 gugolást.de egyre többet csinálok ahogy növök(2x35) Persze ha megvan akkor csak 30-40. Olyankor sose erőltesd meg magad, mert akkor jobban vérzel. Heti 3x vagy 4szer kell járni futni vagy sportolni valamit.nem kell annyira erőltetni a lényeg hogy élvezd amit csinálsz. Ne csak szendvedj mert az nem tesz jót. Nem kell annyira diétázni, de igaz hogy legyen megfelelő az étrended és ne egyél olyat amibe sok a (cukor, liszt, zsír) meg amúgy nyúlsz is úgyhogy vékonyabb leszel. Sok ételtől fel tudsz puffadni. Már tapasztaltam és nem valami jó érzés. A lényeg hogy szabad edzeni, sportolni, mozogni.
12/L
Még elfelejtettem hogy nincs eltiltva az édesség.
Heti egyszer rosszalkodhatsz, persze nem mindig. A csipsztől nem lessz lapos hasad de, megengedheted magadnak ha már tényleg nem bírod nélküle. És ne egyél gyorsan, hanem lassan egyél és jól rágd meg az ételt! 2-okból is jó. Hogy nem puffacc fel, és jobban tele leszel vele. A kevés is néha sok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!