Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiúk!? Valaki magyarázza már...

Fiúk!? Valaki magyarázza már el nekem ezt a jelenséget légyszi. (? ) 😃

Figyelt kérdés

Most komolyan : Mit láttok abban, hogy kidurrantjátok magatokat, mint állat, de a lábatokat ott hagyjátok és így olyan kb, mint ha egy bika járna csirkelábon?

Komolyan nem értem, ha már veszitek a fáradtságot, hogy edzetek felső testre, akkor a lábaitokat miért hanyagoljátok?

A kérdés nem provokatív jellegű, csak érdekel a miértje.

2017. okt. 19. 20:08
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem erdekel mas. En azt irtam le ahogy en latnam magam ha ugy csinalnam. Mellesleg hasonlit az edzesem a Coleman felehez. Persze nem a hasznalt sulyokra kell gondolni hanem sajat magamhkz merten. Ez az en nezopontom volt. Dontse el mindenki o hogyan latja a dolgokat.
2017. okt. 20. 12:45
 22/28 Cortez70 ***** válasza:
100%
Ennyi, hogy nem kell magadat etalonnak tekinteni. Mindenkinek más lehet a celja. Senki nem főnöke itt a másiknak, hogy megszabja ki mit tegyen. Magaddal kell foglalkozni, nem másokat bírálni.
2017. okt. 20. 12:54
 23/28 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok, jelenleg 55kg. 1évem ikor lekezdtem edzni 46 voltam. És már a kezdetektől lábaztam is, de guggolni nem guggoltam, míg a gerincmerevítők stb.. nem fejlődtek ki. Mostanra már Erőemelő versenyre készülök :) (laikusoknak: ott 3gyakorllatból 2-nek a nagy részében láb kell)
2017. okt. 20. 14:42
 24/28 anonim ***** válasza:

Nekem sz*r a térdem,nem bírja a terhelést.Mielőtt bárki írná,hogy kifogás,hát nem az,és bizony nem akarok bottal járni idősebb koromban.Kardió megy lábra,meg 2 kilós lábsúllyal lábemelések.

Hogy más miért nem edzi,többször hallottam már,hogy "Úgysem látszik az" "Senki nem a lábat nézi"

2017. okt. 20. 19:36
 25/28 anonim ***** válasza:
Nekem is szar a térdem, max. gépeken tudok lábazni. Guggolni sehogy nem tudok, mert kattog, mint az állat. Nem is sok kedvem volt lábazni. Az eredmény az, hogy dupla akkora súlyokkal edzek felsőtestre, mint lábra, de már elkezdtem felhozni.
2017. okt. 20. 21:21
 26/28 anonim válasza:

#24-#25 A guggolásnak is megvan a technikája. https://www.youtube.com/watch?v=DsXj2fQ4uow

Ez pl jó lehet. Aki rosszul guggol, annak bizony kellemetlen lesz. Fél évig én is úgy guggoltam, mint valami autista. Most teljesen király. Térdfájásom is kezd elmúlni, a forgómnál a felső izületek voltka begyulladva, már az sincs :). Kardio ku*ra nem ér semmit lábizom fejlesztés tekintetében.. Meg lehet nézni a versenybicajosokat milyen "hatalmas" izmos a lábuk.. (nem fika, az is egy sport, csak példának). Lábemelés súllyal semmit nem ér. Gépekkel még oké, de amúgy semmit nem ér.

2018. márc. 15. 14:33
 27/28 anonim ***** válasza:
Ez baromság. Honnan tudod, hogy nem edz lábra? Minden héten van lábnapom, van , hogy 2 is. Mégis, a lábam olyan, mintha sosem jártam volna edzésen. Ez genetika. A magas tapadású vádli izom, a 2 ujjal átfogható bokacsont... de majd jönnek az okosok, hogy ez kifogás. Persze, ők jobban tudják, hisz a neten is megírta a drugsbunny, hogy nem edz senki lábra mert nemláccik, bizony.... Nem állítom, hogy nincs olyan aki nem edz lábra, viszont biztosan tudom , hogy van aki edz, csak a felsőteste jobban növekszik a lábához képest.
2018. máj. 13. 14:08
 28/28 anonim ***** válasza:
Heti 3 guggolás mehetne utolsó :)
2018. máj. 13. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!