Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiúk!? Valaki magyarázza már...

Fiúk!? Valaki magyarázza már el nekem ezt a jelenséget légyszi. (? ) 😃

Figyelt kérdés

Most komolyan : Mit láttok abban, hogy kidurrantjátok magatokat, mint állat, de a lábatokat ott hagyjátok és így olyan kb, mint ha egy bika járna csirkelábon?

Komolyan nem értem, ha már veszitek a fáradtságot, hogy edzetek felső testre, akkor a lábaitokat miért hanyagoljátok?

A kérdés nem provokatív jellegű, csak érdekel a miértje.

2017. okt. 19. 20:08
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
10, besirtam :D
2017. okt. 19. 21:20
 12/28 anonim ***** válasza:
#8 Miért lennék buta attól, mert megmondom, hogy a semminél még az is jobb, ha valaki csak felsőtestre edz? Mert szerinted jobb a mozgáshiányos életmód? Kétlem. Valamit nagyon félreértettél, vagy g*cibuta vagy.
2017. okt. 19. 21:21
 13/28 anonim ***** válasza:
Imádom, mikor egy pasinak izmos a karja.. 😍
2017. okt. 19. 21:35
 14/28 A kérdező kommentje:
Sztem egy nőnél is fontos, h szép legyen arányaiban a test (szép has, hát, kar, comb, vàdli, popsi) 
2017. okt. 19. 21:37
 15/28 anonim ***** válasza:
Miért lenne kötelező lábra edzeni? Ha valakinek megfelel az, hogy csak felsőtestre edz, akkor nem tudom mi a baj ezzel. Más meg el van hízva és semmit nem tesz azért, hogy fogyjon. Az is hülyén néz ki..
2017. okt. 20. 06:51
 16/28 anonim ***** válasza:
Amúgy ez egy baromság, azért mert néha belinkelik ide mindig ugyanazt a pár képet ami a neten kering. Ha valaki nem (nagyon) edz lábra, de tömegel, valamennyi akkor is rakódik le oda is. Elhiszem, hogy a gizda 60 kilós kisgyereknek aki csak karra edz, vékony lába van, de én még olyat nem nagyon láttam, hogy 100 kg-os ember, piszkafa lábbal. Amúgy meg nekem pont az az aránytalan meg groteszk, ha valakinek túlságosan vastag a combja.
2017. okt. 20. 09:57
 17/28 anonim ***** válasza:
Meg ahogy előttem is írták: sokkal feltűnőbb az, mikor lemész egy terembe, hogy a nők 90 %-a csak pucsítós-segg-gyakorlatokat csinál, meg néha egy-kettő legyezi magát pár dekás súlyzóval. Szóval a nőknél inkább nagyobb az az arány, akik csak egy-két izomcsoportra dolgoznak, mint a "fiúkáknál".
2017. okt. 20. 10:51
 18/28 anonim ***** válasza:

Mondjuk, ha így meglátnál engem tuti azt gondolnád én sem edzem lábra. Elég magas vagyok, hosszú végtagokkal. Már valamennyit javítottam rajt, de még mindig sehogy nem néz ki. Hosszú lábamon úgy eloszlik minden kiló, hogy szinte semmi oldalirányú vastagodást nem lehet felfelezni.

Nagyon sok kilót kell még a lábamra felpakolni, hogy egyáltalán nézzen ki valahogy. Bele fog telni pár évbe az biztos.

2017. okt. 20. 10:58
 19/28 anonim ***** válasza:

Ha valamit elkezdek akkor azt csinalom normalisan vagy sehogy..

Llehetek no vagy ferfi nokent ha csak labat meg feneket edzek ugyan olyan semmirekello vagyok mint csavoba a csak felsotestre edzo emberke. Itt mar reg nem azon van a hangsuly hogy az edzetlen testresz nem lesz izmos, hanem a trehanysag, hogy kepes az illeto edzeni felsotestet edzeni 3-4x de heti 1x sem kepes megedzeni akar a labat csavokent vagy nokent a felsotest valamelyik reszet. Ha valamibe belekezdek, azt vagy normalisan csinalom vagy sehogy. Jellemtelenseg.

2017. okt. 20. 11:38
 20/28 anonim ***** válasza:
19. Ez egy baromság, senkinek semmi köze hozzá, hogy ki épp mire edz. Ennyi erővel akkor te meg trehányul edzel, miért nem úgy nézel ki, mint Coleman? Bírnád te keményebben is, szedd össze magad, ember!
2017. okt. 20. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!