Fiúk!? Valaki magyarázza már el nekem ezt a jelenséget légyszi. (? ) 😃
Most komolyan : Mit láttok abban, hogy kidurrantjátok magatokat, mint állat, de a lábatokat ott hagyjátok és így olyan kb, mint ha egy bika járna csirkelábon?
Komolyan nem értem, ha már veszitek a fáradtságot, hogy edzetek felső testre, akkor a lábaitokat miért hanyagoljátok?
A kérdés nem provokatív jellegű, csak érdekel a miértje.
Mondjuk, ha így meglátnál engem tuti azt gondolnád én sem edzem lábra. Elég magas vagyok, hosszú végtagokkal. Már valamennyit javítottam rajt, de még mindig sehogy nem néz ki. Hosszú lábamon úgy eloszlik minden kiló, hogy szinte semmi oldalirányú vastagodást nem lehet felfelezni.
Nagyon sok kilót kell még a lábamra felpakolni, hogy egyáltalán nézzen ki valahogy. Bele fog telni pár évbe az biztos.
Ha valamit elkezdek akkor azt csinalom normalisan vagy sehogy..
Llehetek no vagy ferfi nokent ha csak labat meg feneket edzek ugyan olyan semmirekello vagyok mint csavoba a csak felsotestre edzo emberke. Itt mar reg nem azon van a hangsuly hogy az edzetlen testresz nem lesz izmos, hanem a trehanysag, hogy kepes az illeto edzeni felsotestet edzeni 3-4x de heti 1x sem kepes megedzeni akar a labat csavokent vagy nokent a felsotest valamelyik reszet. Ha valamibe belekezdek, azt vagy normalisan csinalom vagy sehogy. Jellemtelenseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!