Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Honnan tudom, hogy fejlődök-e?

Honnan tudom, hogy fejlődök-e?

Figyelt kérdés

Elkezdtem súlyzós edzést végezni, egyelőre otthon.

A gyakorlatokat szabályosan hajtom végre, a kajám is elméletileg jó 5g ch 2-2.5g fehérje, zabpehely, csirke, rizs, brokkoli, néha durumtészta, banán és túró + edzés után gyors ch és turmix amikből beviszem. Fogysztok még lenmagolajat is, napi 1 kanállal.

Minden edzésen egyre több ismétlésre vagyok képes 1-2vel, mégse nagyon nő a súlyom(kb 0.5 kg 1hónap alatt) és látni se látom magamon igazán méretben.

A kérdésem az lenne, hogy ez lehet csak a genetikám miatt van így, vagy esetleg a kajám nincs rendben?

3 napos osztott edzéstervem van, plusz heti 1-2 hiit edzés. Napi 8 órát minimum alszom.

Köszönöm a válaszokat.

22/F

2017. okt. 18. 09:07
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak fél kilót hízol egy hónap alatt, nyilvánvalóan nem eszel eleget. Néhány hónapig lényegében akármit csinálsz, fejlődsz mind erőben, mind izomban. Utána lesz érdekes. Én teljes testes edzést végeznék a helyedben heti háromszor.
2017. okt. 18. 09:53
 2/7 rolrif84 ***** válasza:
53%
Az első 4 - 6 hétben nincs jelentős izomfejlődés!
2017. okt. 18. 09:59
 3/7 Cortez70 ***** válasza:
Pont, hogy az elején van nagy fejlődés. Kevés a kaja amúgy. Zsir is kell es arról nem írtál. Gyors ch pedig nem kell, edzés utan sem!
2017. okt. 18. 10:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Zsírból mennyi kellene nagyjából?

Én olyan 0.6-0.7g/tskg-ot fogyasztok.

Gyors ch meg ugy tudtam, hogy edzés után mehet...

2017. okt. 18. 11:15
 5/7 Cortez70 ***** válasza:
1g x ttkg zsír. Sosem kell cukor, edzes utan sem, mivel nincs anabolikus kapu.
2017. okt. 18. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Sok információt nem adtál meg.Pl milyen a testfelépítésed, milyen életmódot élsz, milyen a munkád stb.Ha gyors az anyagcseréd, akkor lassan fogsz felszedni IZMOT, zsírt hamar, de teljesen más biokémiai folyamat a kettő.Ami a másik legfontosabb talán nem használsz elég nagy súlyt a gyakorlatokhoz.Ha nem elég erősek az inak a testeden, akkor nem tudod az izmok által generált energiát felhasználni.Előbb érdemesebb lenne a mellékleteket megerősíteni és aztán fókuszálni a tömegre.
2017. okt. 18. 13:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nem nagy tudomány.Zabálsz rendesen és edzel mint a barom. Így fejlődsz.
2017. okt. 18. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!