Mennyire kell odafigyelnem az étkezésre?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, már másfél éve edzek,eddig csak saját testsúlyos gyakorlatokat végeztem, viszont már 1 hónapja edzőterembe is járok. 65 kg vagyok, 180 centiméter magas és már ezzel az 1 hónap elteltével látok kis eredményt, azt viszont nem tudom, hogy nekem mennyire kellene odafigyelnem az étkezésre, pontosabban hogy szükséges-e számolnom a napi tápanyag/kalóriabevitelemet? Természetesen az alapokra odafigyelek, minél kevesebb cukor, chipsek, egyéb ilyen rágcsák semmiképp, próbálok elég változatosan is enni, a zabpehelytől elkezdve a gyümölcsökig a zöldségeken és a csirkehúson át mindent. Problémát fog ez jelenteni az izomépítésben, ha odafigyelek étkezésemre viszont nem "számolgatok"? Ui.: Fehérjeshaket napi egyszer edzés után szoktam fogyasztani, illetve heti 5-ször edzek, testrészekre felbontva.2017. okt. 16. 20:17
1/2 anonim válasza:
Torma Valentin csatornáját tudom ajánlani jutubon. Videoi között választ kapsz mindenre.
2/2 anonim válasza:
Muszáj figyelni a kajára, mert többet számít mint a jó edzés.
Nem jó heti 5 napot edzeni, 3 elég.
Fehérje shake fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!