Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Húzódzkodásaim számát hogy...

Húzódzkodásaim számát hogy növeljem?

Figyelt kérdés

15-nél sose ment több és akkor rendszeresen edzettem. Most felsőoktatásba kerültem, már nem tudok lejárni gyúrni, mert nincs idő, szóval este meg hétvégén edzem itthon. Jelenleg csak fekvőtámasz meg egykezes súlyzóval gyakorlatok.

Viszont szeretnék elérni 25 húzódzkodást. Most kb. 10 megy.

"fénykoromban" ment 15. Míg gimnazista voltam kipróbáltam rá egy csomó dolgot, de nem bírtam feljebb vinni.

Próbáltam a Harcos Húzódzkodás programot, sima szériázást, de semmi.

Valami tipp?

2017. okt. 14. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Vannak jo appok "100 huzodzkodás" stb. Nem tudom most hogy huzodzkodsz de ezek azon az alapon müködnek, hogy sose maxot csinálsz hanem 5* egy bizonyos mennyiséget amit simán meg tudsz csinálni és ezt növeled mindog. Pl napi 5*5 öt csinalsz majd masik nap 5 6 7 5 6 majd utana 6 7 8 6 9 es igy tovabb... Igy mindig csak egy kicsit növeled a terhelést megis egyre többet csinálsz naponta es a vegen megcsinálod az összes huzodzkodàst, mint Chuck Norris :)
2017. okt. 14. 23:27
 2/3 anonim ***** válasza:

vannak ebben mindenféle ginisz rekorderek,azokra keress rá szerintem hogy hogyan edzenek.

meg a falmászóktól is elleshetsz pár dolgot,mert húzódzkodásban ők az ászok.

2017. okt. 15. 01:08
 3/3 A kérdező kommentje:

oké, meg fogom nézni, amint időm lesz.

addig is elkezdek újrapróbálkozni aztán majd alakítok rajta

köszi srácok

ha valaki tud még valamit akkor várom

2017. okt. 15. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!