Rosszullét tömegeléskor?
Van, amikor érdekes passzban is van az ember, én szinte minden körülmények közt nagyevőként jelenleg szálkásításhoz alig bírok eleget enni... Sok minden normális az embernél.
De a te problémád nem ritka. A szénhidrátok sokszor rengeteg vizet hoznak magukkal, hatalmas a térfogat, talán a test sem akar többletben enni, mert egyensúlyra törekszik... Trükközni azért lehet.
Ha tudsz szárazabban enni szénhidrátot, az is működhet esetleg, de a zsírosabb étkezés durván csökkenteni tud a térfogaton. Ha nem bírod a sok zsírt, egy kicsit akkor is eltolhatod a makrókat a zsír irányába. Nagyon könnyű itt-ott bepakolni plusz zsírt, zöldségre, egy marék olajos megként, zsírosabb hús, több tojás, sajt...
Mivel a zsír jobban laktat, ez problémás is lehet, de próbálkozz. Valaminek működnie kell.
A csuda tudja, neked segít-e, de amikor a normál ételemet már képtelen vagyok magamba tömni, édesség akkor is megy, márpedig az édességnek sem kell rossz anyagokból állni. Nekem ugyanabból van, mint a normál ételem, plusz kevéske cukoralkohol. Ez működhet szénhidrátdús és zsírdús étrendnél is. Plusz ha mondjuk zabkekszet eszel, az sokkal tömörebb, mint egy nedves zabkása, pláne, ha belefér némi csoki s cukormentes lekvár vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!