+100kgx6 tolódzkodás, jónak számít? (video)
2017. okt. 9. 00:13
11/20 anonim válasza:
Nekem 165 kg megy megállítás nélkül, és szintén 19 éves vagyok, de tolodzkodásban, közel sem menne 183 kilóba 6 ismétlés.
12/20 anonim válasza:
Amúgy a derekad nem szokott fájni?
13/20 A kérdező kommentje:
Ettol nem, még ha ovre akasztom a tárcsákat, akkor sem. De mivel tobb helyen volt gerincservem, amibol éppen epulok felfele, ezert vigyazok ilyenekkel. Ha nem domboritod a hatadat, mint ahogy 90% csinalja nagy sulyos tolodzkodasnal a negatív szakaszban, hogy kisebb uton mozgassa a raakasztott sulyt, akkor még jo is szerintem, mivel széthuzza a csigolyákat. Ha valamit szarul csinálnék ekkora sullyal, azt biztos megérezném ilyen állapotban.
2017. okt. 9. 18:29
14/20 anonim válasza:
De itt nem is vagy szabályos: [link]
15/20 A kérdező kommentje:
A fekvenyomasra gondolsz az elejen? Mert en mast nem igen csinaltam abban a videoban. Es igen, ott lehet nem ert le a seggem, nem allitottam meg, meg sorolhatnam, de az még nem az eroemelos korszakbol van:'D
2017. okt. 9. 20:32
16/20 anonim válasza:
Azt hittem, te a hülyéskedő gyerek vagy. :D
17/20 A kérdező kommentje:
Neem, én az a 170 centis kis köcsög vagyok mellette:'D
2017. okt. 9. 22:13
18/20 anonim válasza:
Annál a résznél, mikor mondja, hogy jöhet a gyakorlat, mielőtt meg nem fulladok, rosszul lettem. :D:D
19/20 anonim válasza:
Azért kérdezem, mert úgy tűnik, mintha túlhomorítanád az alsóhátad. Valószínűleg nem okoz problémát, mert ahogy írtad is, ez a gyakorlat épp, hogy inkább széhúzza a gerincet, csak szemet szúrt.
20/20 A kérdező kommentje:
Orulok hogy tetszik, mi is szétsirtuk magunkat rajta😂
Annyira nem homoritom tul, csak nagy a seggem.
2017. okt. 10. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!