Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gépen végzett tolódzkodás...

Gépen végzett tolódzkodás jobb mint a keretbe?

Figyelt kérdés
Vagy a kerete jobb,mert ott előre vagyunk dőlve?
2017. szept. 21. 16:38
 1/5 Cortez70 ***** válasza:
Gépnél is előre lehet dőlni, bár sokféle van. Van olyan ami ha súlyt teszel rá akkor annyival nehezebb lesz végezni és van pont az ellenkezője, hogy plusz suly ráadásával annyit csökkent a terhelesen. Meg nem mindegy, hogy tricepszre vagy mellre akarod tenni a nagyobb terhelést. Mell esetén kell jobban előre dőlni. Szóval eléggé gépfüggő is, hogy neked megfelel-e. Edzettem szar beállíthatóságú gépen és jó gépen is.
2017. szept. 21. 17:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Cortez,ahol én edzek olyan van,hogy bele kell ülni,lehet állítani a magasságot,két hosszú kar van,végére kell a tárcsákat pakolni,ezeket a karokat kell lenyomni.De itt inkább egyenes háttal kell,és kidülleszteni a mellkast nem? Hogy a vállízületet ne terhelje? Meg van olyan is ahol állni kell,húzódzkodni lehet meg fordítva tolódzkodni,ugye ott keret van azt kell fogni,kicsit előredőlve jobb a vállnak? Meg a könyököt testhez kell közel mindkét verziónál?
2017. szept. 21. 20:45
 3/5 Cortez70 ***** válasza:
Attól függ mire vegzed inkább. Ha mellre akarod, akkor előre kell dőlni. Ha tricepszre akkor egyenesen kell maradni. Vonatkozik ez gepes és sima saját testsúlyos tolodzkodasra is.
2017. szept. 21. 21:38
 4/5 A kérdező kommentje:
És előre dőlve nincs rossz helyzetbe a váll?
2017. szept. 22. 20:09
 5/5 Cortez70 ***** válasza:
Nekem nincs.
2017. szept. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!