Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jövő júniusra lehetséges...

Jövő júniusra lehetséges leadjak 8-10kg-t?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok 172cm magas és 78kg. Amit szeretnék elérni az a 67-69kg. Ez lehetséges júniusra?

Hogyan tudnám ezt elérni? Milyen edzés típusokkal, étrenddel?

2017. okt. 5. 21:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Aerob/kardio és szálkásító diéta .
2017. okt. 5. 21:40
 2/10 BlodDrunk ***** válasza:
Normális étrend kell,egy alap súlyzós edzés,hogy ne veszíts sok izmot és simán,DE kaja a legfontosabb.
2017. okt. 5. 22:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha most elkezded akkor januárig is simán.
2017. okt. 5. 22:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Akár 1 hónap alatt is lehet fogyni 10kg t persze egyáltalán nem javasolt. Legjobb a heti fél kg-os fogyás innen kiszámolhatod mennyi idő. Edzeni kell és helyesen táplálkozni. Ennek nézz utána most nincs kedvem írni egy regényt.
2017. okt. 5. 22:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Júniusra? Akár decemberre is el lehet érni, de inkább legyen január.
2017. okt. 5. 23:22
 6/10 Cortez70 ***** válasza:
Heti 0.5-1 kg megy le zsírból ha jó az étrend. Számold ki, hogy vajon nyárig lemegy-e 10kg. :)
2017. okt. 6. 04:34
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mivel én még diák vagyok így nem igen tudom azt enni ami jó lenne.

Iskolába megeszek 3 zöldfűszeres zsemlés szendvicset amiben vaj csirkemell sonka és paprika van. Mikor hazaérek onnastól már normálisan tudok kajolni csak iskolába van ez a szendvics.

Ez mennyire fér bele a normális étrendbe?

2017. okt. 6. 13:28
 8/10 Cortez70 ***** válasza:
Ha ezzel kalória mínuszban vagy és megvan a napi 1,5-2 g x ttkg fehérje, akkor jó így. Ha nem vagy kalória mínuszban akkor meg nem fogysz.
2017. okt. 6. 13:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom mennyi kalóriát tartalmaz az a zsemle, mert nem találom sehol interneten fent ilyen névvel.
2017. okt. 6. 14:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,sokkal jobban jársz,ha te magad állítod össze otthon a suliban elfogyasztandó ételt.

Mivel így pontosan tudod mi kerül bele és mennyi.

Azt nem is kell mondanom,hogy sokkal kevesebbe is kerül,mint amit az iskolában veszel.

Kalória számolásra ezernyi lehetőség van.

Itt van egy magyarul:

[link]

Van már hozzá mobilos app.

2017. okt. 6. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!