Merev lábú felhúzás esetén hátfájás?
A gyakorlatot helyesen hajtom végre,kb 1 hónapja történt,hogy másnapra szörnyen fájt az alsóhátam,ha hajolni kellet és emelni valamit.
1 Hónapot kihagytam ezt a gyakorlatot,próbáltam úgy edzeni,hogy kiméljem azt a területet,a fájdalom el is múlt,tudtam normálisan edzeni,aztán ma amikor ismét felhúztam már bemelegítő sorozat vége fele ismét éreztem,így nem is folytattam.
Valaki tapasztalt ilyet?Mivel lehetne kiváltani a gyakorlatot?
Honnan tudod, hogy helyesen hajtod végre a gyakorlatot?...
Amúgy nyílván nem ha fáj...
Személyi edzőnél tanultam,illetve 10x éve testépítő barátaim se szóltak még,hogy nem így kéne,szóval szerintem helyesen csináltam.
Övet nem használtam,nem gondoltam,hogy kellene még 150kg-nál történt ez,most 80kg-nál már éreztem.
Beruházok valami normálisabbra,kipihenem ezt,aztán meglátjuk.
150 kiló merevlábbal nem csodálom.
Deadliftnél nem fáj? Gondolom nyomod egy 500 kilóval.
Amúgy komolyra véve - ha valami nem megy, azt nem kell erőltetni. Nekem is van, hogy 1-1 gyakorlattól fáj a hátam, azokat nem is csinálom. Mindenkinek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!