Mit szóltok az alábbi állításhoz? Optimális fehérjebevitelhez kapcsolódik.
Figyelt kérdés
Az élsportolók fehérjeszükséglete magasabb az átlag szükségletnél. Az állóképességi sportokban szereplők fehérjeigénye naponta 1,2-1,4g-ra tehető testsúlykilogrammonként. Erő-, ill. rezisztencia tréning alatt 1,6-1,7g/testsúlykilogramm fehérjére van szükség naponta. Ez a fehérjemennyiség a megfelelő táplálkozás révén is pótolható, nem szükséges az aminosav- vagy proteinszupplementáció.2017. szept. 22. 12:09
1/3 Cortez70 válasza:
Mi a gond vele? Így van. Mi itt sulyzos edzeshez 1,5-2g x ttkg-ot mondunk. Ez elég, és be lehet vinni simán tapkieg nélkül is.
2/3 anonim válasza:
Én sem értem a kérdést. Ez így igaz, hogy írtad, mi a gond ezzel?
3/3 anonim válasza:
Én sem értem. Hihetőnek hangzik, mindig ilyesmiket olvasok.
Táplálkozással pedig mindig bevihető a szükséges fehérje, ha az ember normálisan tud enni, ez teljesen bizonyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!