Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kéz-kar zsibbadásra (megerőlte...

Kéz-kar zsibbadásra (megerőltetésből kifolyólag) mit lehet szedni?

Figyelt kérdés
Sajnos néha annyira fájnak a kezeim,hogy este se tudok aludni,hónaljtól görcsöl,ha fekszek.valamelyest javul ha felkelek-függőlegesbe vagyok.Napközben kevésbé zavar,mert aktívabb a mozgás,talán átmozgatom jobban?Heti 5-6 kettlebelles edzést csinálok,rövid,35-45 perces idővel,ahogy van rá időm.Amolyan"hobbi gyúró"vagyok,elsődleges célom az egészséges életmód(igyekszek céltudatosan táplálkozni),és hogy fitt legyek(40,F).A zsibbadás nem az edzésből ered,csak ha mellé intenzív fizikai munkát végzek.Orvosok nem találtak semmit,kivizsgáltattam magam.Fájdalom csillapító,Tőgy zsír(teheneknél használják:),segit csak...meg a pihenés...Van e valami testépítős/étrendkieges termék,ami erre jó?Biztos van hatás mehanizmusa a zsibbadásnak,de nem tudom mitől lehet,illetve,hogy kezelhető.Mi a tippetek?
2017. szept. 21. 11:02
 1/3 anonim válasza:
Magnéziumot érdemes megpróbálni
2017. szept. 21. 11:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Szedtem én már mindent,magnéziumtól kezdve a B6 ig,a legnagyobb dózisban,fölösleges pénzkidobás!!A voltaren,a flektor,algoflex-izom+izület,stb....nullák.

Egyedül ez a tőgy-krém segít valamelyest.

2017. szept. 21. 15:36
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem is a b vitaminra gondoltam elsőre,mert az az ideg regeneráló.

milgammát szoktak felírni ilyesmire.

a másik amire gondolnék az a nyaki gerincsérv,erre kellene pár manuálterápiás foglalkozás,hogy újra tervezze az ülésedet állásodat,mozgásodat és rendszeresen végzett felső háti nyaki gerinctorna.

a harmadik tipp a könyök alagút szindróma.

ehhez kell venni egy könyök merevítőt,hogy nyújtott karral tudj aludni és gyógytorna.

ezek jutottak eszembe.

2017. szept. 21. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!