Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Éjjeli zsibbadásra...

Kismamák! Éjjeli zsibbadásra valami megoldás?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy teljesen jól alszom, azt leszámítva, hogy kijárkálok wc-re, és szerintem fél óránál többet nem tudok egyik oldalamon sem aludni, mert csípőtől lefelé zsibbadok... viszont a hátamon sem megy, mert akkor nem kapok levegőt :) Tudom, ez ezzel jár, de nincs valami megoldás?

Köszönöm

35hkm

2012. szept. 1. 09:36
 1/3 anonim ***** válasza:
A szülés....én a 36. hétben vagyok,és 2-3 hete reggelre a jobb kezem zsibbad le.A bal kezemmel semmi gond.Ébredés után kell 1-2-3 óra,mire tejesen elmúlik.Az nagyon rossz,hogy olyan érzés,mintha hangyák rohangálnának benne.Most már néha napközben is érzem,de csak az ujjaim végében.Pár hét,és túl leszünk rajta.Az előző 2 gyereknél nem volt ilyesmi,szóval nem feltétlenül jár ezzel.Valami ideget nyom a baba.Boldog babavárást,és könnyű szülést!Addig meg KITARTÁS!
2012. szept. 1. 09:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm Neked! Neked is kitartás :)

Érdekes, nekem ez alvás után nem jön elő, csak alvás közben, de elég rossz. Persze segít ha átfordulok a másik oldalamra, de nem kell mondanom senkinek sem, hogy ez az átfordulás sem megy olyan könnyen mint ahogyan hangzik :)

2012. szept. 1. 09:55
 3/3 Babeli Zurzavar ***** válasza:
az utolso par hetben nalam is ugyanigy allt a helyzet. lefekves elott dupla adag magnezium valamit segitett,de a valodi megoldast a szules hozta. Te mèg azzal ne probalkozz,:-) de kitartas,hamarosan tul leszel rajta es a legkevesebb lesz nemi zsibbadas:-)
2012. szept. 1. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!