Melyik sportital a legjobb?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék ami egyszerűbb boltokban megvehető, leginkább cba príma, spar. Melyik a legalkalmasabb a sporthoz? Igazából az érdekel hogy nektek melyik jött be a legjobban.
A válaszokat előre is köszönöm!
2017. szept. 18. 18:10
4/12 A kérdező kommentje:
Akkor másik kérdést teszek fel:
Melyik a legjobb víz?
De már tudom is a választ:
A sportital.
2017. szept. 18. 18:33
5/12 A kérdező kommentje:
Gondoltam ha megfordítva teszem fel a kérdést olyan válaszok jönnek majd amik az eredeti kérdésemre adnak választ.
2017. szept. 18. 18:34
6/12 Cortez70 válasza:
Kaptál rendes választ. Semmivel nem mész többre ha a víz helyett mást innál. Más lenne egy maratoni futás vagy több száz km bicajozas, ott már mehet pluszban ásványi só és aminosavak bevitele.
7/12 A kérdező kommentje:
Napi legalább másfél óra kemény sportról lenne szó. Ha nem többről.
2017. szept. 18. 18:47
9/12 anonim válasza:
Mindegy mit veszel, mert minddel csak egy dolgot érsz el, azt hogy pénzt adsz a multiknak, de hát nekünk tökmindegy mire költöd a pénzed, csak szóó'tunk na. ;)
10/12 A kérdező kommentje:
Hülyén fog hangzani... De a vizet már unom... Azért gondoltam valami olyanra ami nem túl cukros.
2017. szept. 18. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!