A több műszakos munkarend tönkretesz?
Ha tönkretesz ha nem, edzel tovább nem? Minden embernek egy dolgot javasolnék éjszakázás meg 8+ órás munkarendek kapcsán, fiatalon a pénzért még oké, de 30 felett már egyszerűen nem éri meg... legjobb példa a szakács aki szétdolgozza a belét, jó pénzt keres(mármint nem itthon) aztán 30körül otthagyja és nyugis melóra vált, de addigra már rég összeszedett egy ház + kocsit a szakácskodásból
szóval csináljad csak a melót meg az edzést de az éjszakázás meg a 12-16órázást abba kell hagyni ha öreg korodban nem csak ülni akarsz meg feküdni, meg fájni
3 műszakban nem fogsz 7-8 órákat aludni hosszútávon ez biztos,senki nem tud normálisan pihenni akármit mond.
A probléma az állandó időeltolódásokkal lesz,ami hetente változik,a szervezet meg kb pont egy hét mire megszokja,váltásnál ez a szar,mire hozzászoksz arra már máshogy kell menned.
Én pl délelöttös héten meg se próbálok maximummal edzeni mert 4óra alvással néha a kondiig is veszélyes elmenni:D
Délutános határ eset itt öszzejön átlagba 6-7óra alvás.
Éjszakásat szeretem a legjobban alvás szempontjából,mert hazaérek full készen melóból aztán alszok 8-9órát lazán.
Itt tudok is normálisan edzeni,meló elött.
A probléma az utolsó nappal van,szombat reggel ha lefekszek aludni,este nem tudok,ilyenkor fennt szoktam lenni estig elvegetálok valahogyan,ha alszok akkor tolódik csak tovább és egész hét elvan baszva mert hajnalban alszok el délutános héten is.
Aztán kezdődik elölről egy szar hét,utána egy kevésbé és egy jó.
Jó tipp:Hétvégén ne menj dolgozni próbálj 12órát aludni egy nap ez sokat segít,legalább is nekem.
Mi csak jót akarunk. Szerintem mindenki kerül olyan helyzetbe, hogy három műszakban dolgozik. Én is dolgoztam 12 órás műszakban nappalos-éjszakás váltásban...csak az a nem mindegy, hogy k***ägyorsan dobbantottam 10-15 ezerrel kevesebbért, mert az egészséges fontosabb.
Most nyomd így, néhány hónapot a szervezet lazán elvisel, de hosszútávon gondolkodj el azon, hogy munkát váltasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!