Vélemeny az ezévi Mr Olympia-ról?
Nem fog, mert már véget ért.
Az történt, ami várható volt, de jobban tetszett volna, ha Ramy nyer.
Sokakat felháborított az eredmény Phil hasa miatt. Sokak szerint ez inkább politika volt már, mint testépítés.
Én a szívem mélyén Philnek szurkoltam, és a beszéde is nagyon jó volt.
Szerintetek jogosan nyert?
Hátulról még mindig ő volt a legjobb szerintem. Ramy is megérdemelte volna, jövőre szerintem már meg is fogja kapni ha így megy tovább. Phil láthatóan már túl van a csúcson és csak lefelé megy, Ramy pedig most tör fölfelé.
A "politika" résznek van igazság alapja: mindig a címvédőnek kedveznek, nagyon rossz formában kell megjelennie ahhoz hogy elbukja általában. Arra is gondolni kell hogy aktuális Mr. Olympia az arcképe a "sport"-nak, erre a szerepre Phil jobban megfelel (Amerikai, jól beszél angolul míg Ramynek még csak eléggé döcögősen megy, de jövőre ezt is felhozza szerintem). Meg hát a trónfosztás is úgy szép hogyha a második helyről jönnek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!