Orvos felirhat anabolikus szteroidot?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy ha elmondom neki h tervezek egy kurat es zuglaboros szart fogok magamba nyomni talan felir nekem valami normalisat. Illetve ha nincs hCGm akkor azt is hogy vissza alljon.2017. szept. 17. 12:27
1/5 Cortez70 válasza:
Ahhoz nagyon jóban kell lenned a dokival. Nem sok esély van rá.
2/5 anonim válasza:
A doki túl nagy kockázatot vállalna, szerintem nem fog segíteni. én csak annyit kértem, hogy egy diclofenac injekciót írjon fel, de még azt sem akar :D
4/5 A kérdező kommentje:
Es ha mar megvan a gyno pl irhat ra? Vagy kura utan elmegyek akkor ugye alacsony a teszto megdobhatja provival vagy hCG-vel? Vagy jobb elore keszulni valami dillortol
2017. szept. 17. 15:24
5/5 anonim válasza:
A magyarországi endokrinológia a béka segge alatt van,vagy még az alatt. Ha tesztóhiányod van még arra se írnak semmit nem hogy anabolikus szteroidot...
Csak androgél,andriol,és nebido ltezik magyarországon.
HCGből:pregnyl,choragon.
De valami jó orvoshoz kell elmenned hogy hcgt vagy ahhoz hasonlót írjon,és lelettel bizonyítanod kell az alacsony tesztódat.De még így se biztos hogy kapsz rá valamit,igen itt tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!