Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Orvos felirhat anabolikus...

Orvos felirhat anabolikus szteroidot?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy ha elmondom neki h tervezek egy kurat es zuglaboros szart fogok magamba nyomni talan felir nekem valami normalisat. Illetve ha nincs hCGm akkor azt is hogy vissza alljon.

2017. szept. 17. 12:27
 1/5 Cortez70 ***** válasza:
Ahhoz nagyon jóban kell lenned a dokival. Nem sok esély van rá.
2017. szept. 17. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:
A doki túl nagy kockázatot vállalna, szerintem nem fog segíteni. én csak annyit kértem, hogy egy diclofenac injekciót írjon fel, de még azt sem akar :D
2017. szept. 17. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
nem nagyon fog
2017. szept. 17. 14:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Es ha mar megvan a gyno pl irhat ra? Vagy kura utan elmegyek akkor ugye alacsony a teszto megdobhatja provival vagy hCG-vel? Vagy jobb elore keszulni valami dillortol
2017. szept. 17. 15:24
 5/5 anonim ***** válasza:

A magyarországi endokrinológia a béka segge alatt van,vagy még az alatt. Ha tesztóhiányod van még arra se írnak semmit nem hogy anabolikus szteroidot...

Csak androgél,andriol,és nebido ltezik magyarországon.

HCGből:pregnyl,choragon.

De valami jó orvoshoz kell elmenned hogy hcgt vagy ahhoz hasonlót írjon,és lelettel bizonyítanod kell az alacsony tesztódat.De még így se biztos hogy kapsz rá valamit,igen itt tartunk.

2017. szept. 17. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!