Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elore bocsi a gazos kepekert....

Elore bocsi a gazos kepekert. Szallkasitas v tomegelessel kellene kezdenem?

Figyelt kérdés

Eleg kover vagyok...ha hizok akkor az alsotestre hizok.64 kg vagyok. Szetek mennyi a testzsir szazalekom?

[link]

[link]

[link]

Hasznos kommenteket varok.koszii

2017. szept. 16. 19:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Súlyzós edzés nélkül bele se kezdj. Keríts valami ismerőst, aki levisz a terembe és megmutatja a gyakorlatokat, vagy ha anyagilag jobban el vagy eresztve, személyi edző. Meg étrend persze, de nem kell olyan komoly dologra gondolni.

És miért az a képek címe, hogy boa? Ez most a kígyó akart lenni, vagy az akartad kifejezni, hogy hánynod kell magadtól? :)

2017. szept. 16. 19:50
 12/28 A kérdező kommentje:
A kepfeltoto tette a nevet :)) vagyis nem az en hibam
2017. szept. 16. 19:53
 13/28 anonim ***** válasza:
70%
A nagybátyám modelügynökségnél dolgozik és egyből az ugrott be hogy ott imádnának téged mivel sajna hiány van ebből az alakból,ugyan ilyen alakja van az összes aktmodelnek ott,agyon szexi nőies alakod van,legyél rá büszke,a gebe már nem menő,ha rám hallgatsz ne fogyj max feszesíthetsz picit :)
2017. szept. 16. 20:51
 14/28 anonim ***** válasza:
Fogyni szerintem se kell. Tömegelés bár én nem szeretem annyira ezt a szót. Próbálj meg belőni nagyon enyhe kalóriatöbletet, hogy tudj izmosodni. Kicsit formásodsz, max. később beiiktatsz pár hét szálkásítás de alapjáraton jól nézel ki.
2017. szept. 16. 21:34
 15/28 anonim ***** válasza:
Lassan tomegelhetsz. Mondjuk az a fenek nekem igy is bejon :D
2017. szept. 16. 21:42
 16/28 anonim ***** válasza:
Nem gondolod, hogy sok, ilyen képet kirakni netre?
2017. szept. 17. 01:31
 17/28 A kérdező kommentje:
Torlodni fog
2017. szept. 17. 01:34
 18/28 anonim ***** válasza:

Szerintem tömegnöveléssel kezdj. Egész testes tömegnövelő edzésprogrammal. Az izmot lehet irányítani hova jöjjön. A zsírt nem, az adottság. Mellette csinálj valami állóképességi edzést is, hogy a keringési rendszered fejlődjön. Amikor már kellő izomtömeg megvan, akkor kezd intenzív zsírégetésbe. Így leszel igazán tónusos. Ha most elkezded, jövő nyárra bomba alakod lehet.

Próbálj ki többféle mozgást, sportágat, hogy ne und meg túl hamar. Hajrá!

2017. szept. 17. 03:22
 19/28 anonim ***** válasza:

Nálad sem lehet valami oké ha ilyen képeket nyomsz ki és mások véleményét várod...

Szerinted fürdőruhában nem lett volna ugyan olyan látható az alakod?

2017. szept. 17. 09:05
 20/28 A kérdező kommentje:
12 ora eltelt..mar torlodnie kellett volna
2017. szept. 17. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!