Elore bocsi a gazos kepekert. Szallkasitas v tomegelessel kellene kezdenem?
Eleg kover vagyok...ha hizok akkor az alsotestre hizok.64 kg vagyok. Szetek mennyi a testzsir szazalekom?
Hasznos kommenteket varok.koszii
Súlyzós edzés nélkül bele se kezdj. Keríts valami ismerőst, aki levisz a terembe és megmutatja a gyakorlatokat, vagy ha anyagilag jobban el vagy eresztve, személyi edző. Meg étrend persze, de nem kell olyan komoly dologra gondolni.
És miért az a képek címe, hogy boa? Ez most a kígyó akart lenni, vagy az akartad kifejezni, hogy hánynod kell magadtól? :)
Szerintem tömegnöveléssel kezdj. Egész testes tömegnövelő edzésprogrammal. Az izmot lehet irányítani hova jöjjön. A zsírt nem, az adottság. Mellette csinálj valami állóképességi edzést is, hogy a keringési rendszered fejlődjön. Amikor már kellő izomtömeg megvan, akkor kezd intenzív zsírégetésbe. Így leszel igazán tónusos. Ha most elkezded, jövő nyárra bomba alakod lehet.
Próbálj ki többféle mozgást, sportágat, hogy ne und meg túl hamar. Hajrá!
Nálad sem lehet valami oké ha ilyen képeket nyomsz ki és mások véleményét várod...
Szerinted fürdőruhában nem lett volna ugyan olyan látható az alakod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!