Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Munka közben milyen étrendkieg...

Munka közben milyen étrendkiegészítőt használjak?

Figyelt kérdés

3 Műszakban dolgozom nehéz fizikai munkát és csak egyszer tudok normális kaját enni szünetben,mennyiség megvan csak rohadt sok így egyben betömni.

Szóval szeretném csökkenteni ezt az adagot és kiváltani szünet előtt ill után hogy egyenletes legyen napközben is a táplálkozásom.

Én arra gondoltam,hogy zabpehelylisztből illetve valamilyen tejsavóból csinálok mixet és azt iszogatom.

Ez így megfelelő? Vagy van valami jobb is ilyen célra:? Bcaa?

Lehet hülye kérdés de eddig nem szedtem vitaminon kivül semmit,mert szilárd kajából is tudtam fedezni a makrókat.

2017. szept. 15. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Zab, migyoróvaj, protein, igény szerint valami gyümölcs esetleg. Lazán össze lehet így dobni egy 1000 kalóriás löttyöt amit napközben tudsz iszogatni. Nem mindegy.
2017. szept. 15. 10:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Sőt zab helyett,vagy azzal keverve turmixolhatsz bele puhára főzött rizst is.tökjó a textúrája. Csak kreatívnak kell lenni.
2017. szept. 15. 10:59
 3/3 anonim válasza:
Szalonna, kolbász.
2017. szept. 15. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!