A vádlim begörcsöl. Tanácsok?
Figyelt kérdés
Nem rég edzek, a minap láb edzés utána mikor az öltözőben vettem fel a cipőmet begörcsölt a vádlim és kb 1 percig nem tudtam "kigörcsöltetni". Nagyon fájt. Elkezdtem szedni magnéziumot, mást mit tudok tenni? Nem erőltettem meg, még régebben is begörcsölt néha, edzés nélkül.2017. szept. 9. 21:32
1/7 anonim válasza:
Nagnézium és edzés után nyújts, mást nem tehetsz.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ha rendszeresen szedem a magnéziumot akkor elmúlhat? Pont hogy kb semmi vádlim nincs, szívesen edzenék rá, de félek hogy begörcsölve marad egyszer. Nő vagyok.
2017. szept. 9. 22:00
3/7 Klanwarrior válasza:
A magnézium megszünteti a görcsöket. Több embert ismerek, akinek folyamatos görcsei voltak éjszaka is. Akinek ajánlottam a magnéziumot, és szedte is, az 2-3 hét alatt teljesen tünetmentes lett.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És szerinted 2-3 héti hanyagoljam teljesen a vádi edést? Félek, hogy megint begörcsöl. Még a kocsit is ott kellett hagynom, taxival jöttem haza.
2017. szept. 9. 22:31
5/7 anonim válasza:
Edzes vegen hasznalj SMR hengert es szedj magneziumot. Jo lesz.
6/7 anonim válasza:
Én nem hanyagolnám az edzést, nekem a magnézium azonnal megszüntette a gondot, igaz, nekem nem edzés után jön, hanem éjjel vagy reggel, ha túl alacsonyra esik a magnéziumtartalékom. Nincs elég magnézium az ételeimben s nem tudok mit tenni, kényelmetlen lenne rámenni a magnéziumra még szálkásításkor is, amikor eleve speckóbban s kevesebbet eszem. Nagyon kevés magnéziumot szedek pluszban s máris ritkán van efféle gondom. Megnéztem az étrendemet, vannak azért magnéziumforrásaim, csak nem elégséges mennyiségben. Ha nagyon egyoldalúan ennék, változtatnék.
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy furcsa mert volt egy nagyrutinom, ahol a magnézium szintem beleesett a normál tartományba. Egyszer begörcsölt akkor is amikor a lábszáramat emelgettem felfele. Iszonyat kellemetlen volt, ott is +fél pedig masszíroztam, be volt feszülve tejesen. Pedig nem nagy súllyal csináltam.
2017. szept. 9. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!