Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van az, hogy kevesebb...

Miért van az, hogy kevesebb van egy doboz feherjeben mint amennyinek lennie kellene?

Figyelt kérdés

Most az egyszer fordult elő, kevesebb van benne. Nem is kicsivel...

Gyári hibás darabot fogtam ki?

2017. szept. 7. 01:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

De nem értitek? Kezd szánalmas lenni ez túlokoskodás!

Ugyanaz a rohadt feherje, márka, íz, vödör, minden! Csak amit először vettem abban kevesebb volt, majd a fele mint a mostaniban.

Nem mertem le, de gyanúsan hamar is elfogyott... De miért is mertem volna. Én is ilyen baromi okos vagyok mint ti, védőgáz meg marketing doboz nagyság. Elmentek ti a Női portálra...

2017. szept. 7. 23:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Milyen női portálda te baromálat? Éllmiszeripari végzettségem van gondoltam félvilágosítalak, hogy ilyen is létezik. De ha figyelmesebben olvastál volna én nem azt írtam, hogy jelen esetben ez van, én ezt csak azért írtam le neked, hogy ezérr hagynak ki plusz helyet egy tárolóban mikor élélmiszer van benne. Szerinted mit tudsz azon kívül csinálni, hogy bemész az ügyfélszolgálatra és reklamálsz, vagy benyeled ezt a hatalmas összeget amit buktál? Itt rinyálsz neten, mint valami csecsemő
2017. szept. 8. 06:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.