Miért van az, hogy kevesebb van egy doboz feherjeben mint amennyinek lennie kellene?
Most az egyszer fordult elő, kevesebb van benne. Nem is kicsivel...
Gyári hibás darabot fogtam ki?
Az a baj, az az első kipróbálása volt annak a teremeknek amit vettem. Így csak kibonttam, használtam, tetszett rendeltem újra.
De amúgy néztem is egyet, hogy ha a vödör csak félig van, akkor miért kell egyáltalán ilyen nagy hozzá.
Na a mostani rendeléskor, ugyanaz ugyanonnan rendeltem, de a vödör most színültig tele van!
Ezért értetlenkedek most!
# 7
neked a koponyád űrtartaltalmát is védőgáz tölti ki.
MHN-es feherje volt, "3" kg.
A vödör azért hatalmas, mert az átlag paraszt nem azt nézi, hogy hány kilós, hanem, hogy mekkora a doboz. Ez egy szimpla marketing fogás, nincs itt semmi extra trükk (bizonyított, hogy 2db 1 kilós, azonos áru termék között sokszor az dönt, hogy melyiknek nagyobb a doboza).
Az pedig, hogy kevesebb van elég ritka hiba. A gyári berendezések úgy vannak kalibrálva, hogy inkább kicsit túltöltsenek, hogy véletlen se legyen reklamáció (pár % különbség a gyárnak még meg sem kottyan).
A legnagyobb esély arra van, hogy szimplán vacak az otthoni mérleged, és alaposan félremérted a mennyiséget, persze a kommentjeid alapján akkora agysebész vagy, hogy az sem lepne meg, ha a mérleget csak szimplán nem tudnád kezelni (ui: és a dobozra a töltősúly van megadva, tehát ha dobozosan mérted, vagy utólag nem vontad ki belőle az üres dobozt, akkor szólok, hogy még kevesebb a súly amit kaptál :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!