Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez milyen teljesít...

Szerintetek ez milyen teljesítmény?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem nagy felkészűltséggel és kevés edzés után 8-10 felhúzást tudok végezni a vízszintes rúdon. A tenyeremmel befele fogom a rudat úgy hogy a tenyerem belső fele magammal szemben van, tehát a bicepsz gyakorlatokról van szó. 16 éves és 72 kilós vagyok. A rúd olyan magason van hogy nem érem a lábaimmal a földet. Alacsonyabb an elhelyezett rúdon akár 18-20 felhúzást is képes vagyok csinálni(ha a lábammal elérem a földet). Komoly és kitartó edzéssel mennyire lehetne felvinni az ismétlések számát? (Nem szeretnék szteroifozni se ilyensmiket szedni)

#teljesítmény #bicepsz #felhúzások #ismétlések száma
2017. szept. 6. 15:20
 1/6 Cortez70 ***** válasza:
Jó, de a gyakorlat neve az huzodzkodas, nem felhuzas. A felhuzas az totál más gyakorlat. Erosodhetsz benne, de úgy lenne jobb ha súllyal terhelve huzodzkodnál és nem csak magad felé néző tenyérrel. Meg eleve minden izomra kellene edzeni, bár ezt nem írtad, hogy csak ezt csinálod.
2017. szept. 6. 15:25
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, huzodzkodás, elnézést. Edzem a hasizmomat, tricepszemet és néha a mellizmomat is. Sokat biciklizek, az kardió és láb, ugye?
2017. szept. 6. 15:42
 3/6 Cortez70 ***** válasza:
Kardio igen, de erősítésre kellene guggolni is súllyal, ha izmos lábat akarsz.
2017. szept. 6. 15:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudom. Én a bicepszre/tricepszre és a hasizomra fektetem a hangsúlyt.
2017. szept. 6. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez troll kérdés?
2017. szept. 6. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:
8-10 Húzódzkodást még nem nagyon neveznék teljesítménynek...
2017. szept. 7. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!