Ha edzővel szeretnék testet építeni, akkor az hogy kell?
Figyelt kérdés
Mármint hogy ha valahol látom hogy egy edző Neve alá oda van írva hogy testépítő edző akkor őt hívjam fel? (Egyenlőre) még nem szeretnék versenyezni de ha megtetszik ez a sport és lesz hozzá kitartásom akkor ha majd idősebb leszek még ez is elképzelhető lenne számomra. Az nem tudom hogy problémát okoz-e hogy lány vagyok és hogy 14 éves. De már több mint egy évnyitapasztalatom van a konditermekkel és a nagy súlyokkal a verseny sport miatt szóval ez számomra nem lenne újdonság. Szóval az lenne a kérdésem, hogy vannak külön testépítő edzők, vagy hogyha egy csoportos órát tartó edző nél látom azt, hogy van testépítő edző képesítése akkor őt is fel lehet ezzel keresni?2017. aug. 28. 13:35
1/9 anonim válasza:
Egyszerűbb, ha lemész a legközelebbi konditerembe és beszélsz egy ottani személyi edzővel.
"hogyha egy csoportos órát tartó edző nél látom azt, hogy van testépítő edző képesítése akkor őt is fel lehet ezzel keresni?"
Igen.
2/9 A kérdező kommentje:
Koszonom
2017. aug. 28. 15:18
3/9 anonim válasza:
Nincs mit. Általában egy konditeremnek van honlapja és ott felsorolják a személyi edzőket, elérhetőséggel. Általában a csoportos órákat adók nem igazán személyi edzők.
A tuti a honlap, illetve a recepción érdeklődj
4/9 A kérdező kommentje:
Rendben megpróbálom😊
2017. aug. 28. 16:43
5/9 anonim válasza:
A szemelyi edzok 60%-a maga sem latott versenyt, es fogalma sincs az egeszrol, nem hogy felkeszitsen valakit..
Eddz meg par evig, aztan majd ha versenyezni akarsz keresel egy olyan edzot, aki ert is hozza.
6/9 A kérdező kommentje:
Na de itt a problema, hogy honnan szedek majd olyan edzot?
2017. aug. 28. 18:39
7/9 anonim válasza:
Ha pesti vagy, őt megkeresheted:
8/9 anonim válasza:
Miert kellett lepontozni nyomorekok? Mondja barki, hogy nincs igazam. A videki termekben meg durvabb.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom #4es😊 És #5 én mindenkit felpontoztam, es egyet ertek veled, hogy nehez megbizhato, jo edzot talalni😊
2017. aug. 29. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!