Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnek novekedni? Mar...

Hogyan tudnek novekedni? Mar mindent osszekajalok de megsem megy.

Figyelt kérdés
198 cm vagyok es 85 kg mondhatni a csontok es az agyam az ami kiteszi ezt a sulyt. Fekvotamasz huzockodas siman megy. Van hogy 50-100 ill 15-20-at megcsinalok. Futni tobb kilometert lazan megteszek. De szeretnek egy robosztusabb testalkatot. Mindent eszek de tenyleg mindent. Hust rizst probalom napi ketszer es melle zoldseget gyumolcsot halat sajtot, tojast reggelente. Gondolkoztam tomegnovelokon vagy szimpla feherjen de meg nem probaltam. Sulyzos edzest is szoktam csinalni. Otthon (ezalatt a mezogazdasagi munkakat ertem pl bala pakolas, kocipeles favagas stb) heti ketszer illetve heti egyszer terembe is megyek. Mit csinalok rosszul? Egyaltalan mit egyek vagy milyen kombinacioban mert azt is hallottam hogy az is szamit. Szeretnem elerni legalabb a 95 vagy 100 vagy 110 kg csak hogy latszodjon is rajtam az izom. Kb 2 evem van egy jobb edzesprogramot csinalni, fejlodni, a helyi viszonyokkal aztan elkoltozom. Kerlek valaki segitsen mert nem akarok orokre ilyen vekony maradni. Elore is koszonom a tanacsokat.

2017. aug. 22. 01:29
 1/3 BlodDrunk ***** válasza:
32%

Napi két étkezés kevés,nagyon kevés,minimum 4 minőségi étkezés,reggeli ébredés utána,ha kardiózól akkor az után,Ebéd,délután,este.

Makrókra figyelni kell(Fehérje,szénhidrát,zsír elosztása)

A nagy ismétlés számos edzésnek nincs értelme maximum értelmes ismétlés szám 20 ha ennyi nem elég,nehezebb gyakorlat kell.Az ha megcsinálsz valamiből 100-200at csak az állóképességed javítja,izmot nem fog építeni.

Össze kell rakni egy étrendet Pl enyém tömegelésnél így néz ki,mennyiséget nem írok mert az változó.

Reggeli ébredés után Zabpehely vizzel+1banán+bcaa,3xkardiozok egy héten ilyenkor ezt éhgyomorral és utána ez.

10Órakor:Tojás fehérje sárgája nélkül,tönköly kenyér

12órakor:Rizs-csirke-párolt zöldség

15órakor ugyan ez

19órakor:Szénhidrátot elhagyom csak csirke és zöldség.

lefekvés elött 21-22óra között sovány tehéntúró,bcaa+glutamin

Bele kell számolni az egyéb mozgást is pl munka,házimunka,kerti tevékenység,mindent.

Ha nincs időm enni napközben akkor táplálékkiegészítővel pótlom.

Rengeteg kalkulátor van ami jó írányadó,de mindenkinek más a szervezete,valakinek kevebb szénhidrát kell mert könnyebben zsírosodik valaki az ellentéte.

Ezt ki kell tapasztalni.

[link]

olvassgass az oldalon étrendeket,rengeteg van,alapnak jó.

2017. aug. 22. 06:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Huuuu nagyon szepen koszonom. :)
2017. aug. 22. 08:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Nagy súlyokra van szukséged
2017. szept. 12. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!