Megakadtam guggolásban. Hogyan tovább?
100kg 2 ismétlés a maxom.
Mostanába maximum 1 ismétlés megy bele, de előfordul, hogy már nem tudok vele felállni.
Két megoldásra gondoltam.
1. Kevesebb felvezető sorozat. Általában elkezdek 40kgval, és 10esevel emelem a súlyt. Ha esetleg már a 3.sorozat a 100kgba menne, akkor még pihentebb lennék? Csak lehet így nem lennék eléggé bemelegedve.
Vagy a másik, hogy most elkezdek elölguggolni egy kisebb súlyal, és csak 1 hónap múlva térek vissza a rendes guggolásra. Ez időalatt fokozatosan edzésről edzésre növelném a súlyt.
Valamelyik műkődne szerintetek? Vagy esetleg más módszer/megoldás?
A lábedzéseim már csak guggolásból állnak. Régebben sokkal többet lábaztam, de szerintem folyton túledzésbe voltam. (ezzel is volt egy kérdésem még régebben.)
7hónapja edzek, 16F
Igen, a kaja mostmár rendben, úgyértem elkezdtem tömegelni. Most 69kg vagyok.
A pihenés az sajnos nincs, nem tudok este aludni, viszont néztem egy biotechusás kiegészítőt alvásra, ami nem is túl drága. Sleep a termék neve...ennek van értelme?
Meg elkezdek merevlábas felhúzást csinálni még, csak most pihentettem két hétig a hajlítót.
Pénz szerencsere van, bízok benne, hogy működik, jól jönne.
Az hogy miért nem tudok aludni, a kérdes szempontjából nem fontos szerintem. Privát dolog. Próbálok rajta változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!