Milyen BCAA-t vegyek?
Megvan a megfelelő étrend, edzésterv viszont még kiegészítőt is szeretnék, eddig fehérjeport alkalmaztam és L-karnitint.
Pár információt összeszedtem BCAA-ról és L-glutaminról, viszont nemtudom. BiotechUSA oldalán nézegettem BCAA-kat viszont nemtudom melyiket lenne érdemes megvásárolnom, miben különböznek, stb.
És még annyi, hogy nő vagyok, nemtudom ez mennyire oszt/szoroz ebben az esetben.
A válaszokat előre is köszönöm!:)
BCAA zero!
Milyen l-carnitinet szedsz?
nézegettem BCAA-kat viszont nemtudom melyiket lenne érdemes megvásárolnom, miben különböznek, stb.
Ez egy érdekes kérdés, mert igen sok van a piacon. Kezdve az alap 2:1:1 arányos, natúr, 100%-ban instant-tal, melyet akaár 7.390.-Ft/kg áron is megvásárolhatsz, egész a 15.000Ft/ 400g-os verzióig.
Először is aránypárok 2:1:1 - 4:2:2 - vagy aká2 12:1:1 tehát a 3 amino milyen arányban van.
Aztán lehet instan vagy nem.
Aztán lehet vega, enzimatikus vagy sem.
Aztán kaphatok olyan pluszt hozzá, mint EAA, citrulline, agma, hidratáció, és még végtelen a sor....
Ha csak úgy nézed hogy biotech akkor az sajnos kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!